Νότιγχαμ Φόρεστ: Μια ανάσα από τον Ντιν Χέντερσον

Νότιγχαμ Φόρεστ: Μια ανάσα από τον Ντιν Χέντερσον

Η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι μια ανάσα από τη συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να εντάξει στο δυναμικό της τον Ντιν Χέντερσον - Στο τραπέζι το όνομα του Μπρέναν Τζόνσον 

25036832
Μια ανάσα από την απόκτηση του Ντιν Χέντερσον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Λίγες εβδομάδες μετά την άνοδο της στην Premier League, η Νότιγχαμ είναι κοντά στο να εντάξει στο δυναμικό της τον τερματοφύλακα Ντιν Χέντερσον, που αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Το Sky Sports μεταδίδει ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία ενώ χθες  ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έγραφε πως οι reds είχαν δείξει ενδιαφέρον για τον Άγγλο τερματοφύλακα, καταθέτοντας πρόταση δανεισμού ενός έτους, με ρήτρα 20 εκατομμυρίων λιρών.

Τις διαπραγματεύσεις για την ολοκλήρωση της σπουδαίας κίνησης κάνει για την Φόρεστ ο γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιλτιάδης. 

Αυτή θα είναι η πρώτη μεταγραφική κίνηση της Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη η οποία επέστρεψε μετά από 23 χρόνια στην Premier League. Θα είναι μια σπουδαία κίνηση σε μια νευραλγική θέση. 


O τερματοφύλακας αναμένεται να αποκτηθεί ως δανεικός με οψιόν αγοράς στα 20 εκατ. λίρες. 

Ο Ντιν Χέντερσον είναι γεννημένος το 1997 και από το 2011 έως το 2015 έπαιξε στην Ακαδημία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ανήκει στους "Κόκκινους Διαβόλους" αλλά έχει παίξει δανεικός σε αρκετές ομάδες. 

Κλείσιμο
Τη σεζόν 2018-19 βοήθησε την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να ανέβει στην Premier League. 



Έχει μια συμμετοχή στην εθνική ανδρών της Αγγλίας.  Λόγω ενός συνδυασμού τραυματισμών και ταλαιπωρίας από τον κορωνοϊό, ο Χέντερσον αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την ομάδα της Αγγλίας για το EURO 2020 το περασμένο καλοκαίρι. 

Η Νότιγχαμ ήθελε ένα καλό όνομα στο Νο1 μετά από την αποχώρηση του Μπράις Σαμπά ο οποίος συνεχίζει στη Ναντ και στο πρόσωπο του Χέντερσον θα βρει τον ηγέτη της άμυνας της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Θέλει Μπρέναν Τζόνσον η Γιουνάιτεντ

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ΜΜΕ προσκείμενα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις συζητήσεις των δύο ομάδων έχει ... πέσει και το όνομα του Μπρέναν Τζόνσον.

Ο 21χρονος Ουαλός μεσοεπιθετικός της Φόρεστ είναι στο στόχαστρο της Γιουνάιτεντ με την ομάδα του Νότιγχαμ να εκτιμά την αξία του στα 30-40 εκατ. λίρες αλλά να μην θέλει να τον πουλήσει αυτή την ώρα.

Ο Τζόνσον προέρχεται από την Ακαδημία της Φόρεστ και πρόσφατα τον αποθέωσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ για τη χρονιά του και την άνοδο στην Premier League: «Τι χρονιά, τι παίκτης! Συγχαρητήρια και καλοσώρισες στην Premier League».




Ειδήσεις σήμερα:

Αύριο το τελευταίο αντίο στην 22χρονη αθλήτρια που κατέρρευσε στην Κομοτηνή - Η προσοχή στραμμένη σε τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις

Κομπίνα «μαμούθ» από Κινέζα στον Γέρακα - Απέσπασε πάνω από €4 εκατ. από 340 επενδυτές

Παραλήρημα Μεντβέντεφ για την επίσκεψη Μακρόν, Σολτς και Ντράγκι στο Κίεβο - «Φίλοι βατράχων, λουκάνικων και σπαγγέτι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης