Αντιπρόταση - χρυσάφι της Παρί στον Εμπαπέ - Πριμ υπογραφής €300 εκατ. και μισθός €100 εκατ. το χρόνο

Αντιπρόταση - χρυσάφι της Παρί στον Εμπαπέ - Πριμ υπογραφής €300 εκατ. και μισθός €100 εκατ. το χρόνο

Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν δεν θέλει με τίποτα να πάει ο Εμπαπέ στη Ρεάλ και ρίχνει... χρυσάφι στα πόδια του - Αν δεχτεί θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο 

mbappe-arthro
Ό,τι περνάει από το χέρι της θα κάνει μέχρι την τελευταία στιγμή η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν για να κρατήσει το μεγάλο της asset στο «Παρκ ντε Πρενς».

Ενώ ο Κιλιάν Εμπαπέ παρουσιάζεται εδώ και καιρό κλεισμένος από τη Ρεάλ Μαδρίτης, δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών θέλουν τους Παριζιάνους να κάνουν τα πάντα για να τον πείσουν να παραμείνει στον σύλλογο.

Μετά τις φήμες πως οι διοικούντες την Παρί του έδωσαν το ελεύθερο για να είναι αυτός που θα αποφασίζει για τον σχεδιασμό της ομάδας αλλά ακόμη και για το ποιος θα κάθεται στην άκρη του πάγκου, έρχεται το «Eurosport» για να δημοσιεύσει το πιο τρελό οικονομικό σενάριο που έχει ακουστεί μέχρι σήμερα για τον 23χρονο σούπερ σταρ.

Συγκεκριμένα, λέγεται ότι οι Καταριανοί ετοιμάζονται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη προσφέροντας 100 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στον Εμπαπέ, κάτι που σημαίνει πως ο Γάλλος θα αμείβεται με τα διπλάσια χρήματα από αυτά που ισχυριζόταν άλλο δημοσίευμα τα προηγούμενα 24ωρα, δηλαδή περί τα 8.5 εκατομμύρια μηνιαίως. Μάλιστα, το βρετανικό δημοσίευμα αναφέρει πως με το που υπογράψει ο Εμπαπέ, στον λογαριασμό του θα πιστωθούν 300 εκατομμύρια ευρώ!

Αν, δε, συνυπολογίσουμε και τη φήμη που θέλει την ΠΣΖ να του δίνει όλα τα δικαιώματα της εικόνας του, τότε τα έσοδα του Εμπαπέ ανεβαίνουν ακόμη περισσότερο.

Το μόνο σίγουρο στην υπόθεση είναι πως θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις είτε με τη μία κατάληξη είτε με την άλλη, με τον πρώην στράικερ της Μονακό να αποτελεί το πιο καυτό όνομα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, μιας και η υπόθεση του Έρλινγκ Χάαλαντ έληξε από νωρίς, και συγκεκριμένα μετά τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ειδήσεις σήμερα:

«Ναι» από τη Σικελία για να επιστρέψει για πάντα το «θραύσμα Fagan» της ζωφόρου του Παρθενώνα στην Αθήνα

Στα χνάρια του Πούτιν η μεγαλύτερη κόρη του - Υπερασπίζεται με σθένος όλες τις απόψεις του

Σοκ στην Ελασσόνα με το νεκρό μωρό στο τροχαίο - Αύριο θα γινόταν ο γάμος και η βάπτιση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης