Βαλμπουενά: «Διπλά περήφανοι που πήραμε το πρωτάθλημα στην Τούμπα»

Βαλμπουενά: «Διπλά περήφανοι που πήραμε το πρωτάθλημα στην Τούμπα»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά πανηγύρισε σαν παιδί το 47ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού μέσα στην Τούμπα και μίλησε για τον Πέδρο Μαρτίνς και την φιέστα που ακολουθεί - Αφιέρωσε τον τίτλο στον Βαγγέλη Μαρινάκη

5585870
Το 3ο του πρωτάθλημα με την φανέλα του Ολυμπιακού πανηγύρισε το βράδυ της Τετάρτης στην Τούμπα ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις 

Ο Γάλλος μέσος του Ολυμπιακού ο οποίος είχε και γκεστ ρόλο στη φιέστα μίλησε μετά απά τα επινίκια μέσα στην Τούμπα για τη νέα σεζόν, τον Πέδρο Μαρτίνς αλλά και για το 47ο πρωτάθλημα. Αφιέρωσε το πρωτάθλημα στον Βαγγέλη Μαρινάκη ενώ δεν ξέχασε και τον φροντιστή του Ολυμπιακού, Κώστα Ρούσο, ο οποίος έχασε τον πατέρα του, Βαγγέλη, σε τροχαίο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ματιέ Βαλμπουενά στη NOVA:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος για το πρωτάθλημα, περήφανος, ξέραμε πως ήταν δύσκολο. Περήφανοι που το πήραμε εδώ κόντρα στον κυριότερο αντίπαλο μας, δεν έχουμε ξεχάσει και τον τελικό του Κυπέλλου πέρυσι με τον ΠΑΟΚ που χάσαμε και για αυτό θέλαμε τη νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω όσους μας στήριξαν, τον κόσμο, το σταφ, όσους ήταν δίπλα μας. Αφιερώνω τον τίτλο στον πρόεδρο του συλλόγου και στον κόσμο της ομάδας».

Για το εάν θα είναι τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό: «Δεν ξέρω τι να σας πω. Θα συζητήσω με τον σύλλογο, με τον πρόεδρο. Δεν έχει σημασία αυτό καθώς σημασία είχε να πάρουμε το πρωτάθλημα γιατί έχουμε δεχτεί σκληρή κριτική. Παρόλα αυτά πάντα πίστευα στην ομάδα, ξέρουμε πως δεν έχουμε κάνει τόσα καλά παιχνίδια φέτος αλλά υπάρχει τόσος κόσμος που δουλεύει για την ομάδα. Δεν έχει σημασία η δική μου περίπτωση αυτή τη στογμή».

Για τον Πέδρο Μαρτίνς: «Θέλω να τον συγχαρώ γιατί βρίσκεται εδώ και τέσσερα χρόνια στον πάγκο και δεν έχει μόνο επιτυχία αλλά και διάρκεια. Είμαι περήφανος για τον προπονητή μας, καταφέρνει να κρατάει την ισορροπία. Υπάρχουν πάντα παίκτες που είναι δυσαρεστημένοι με τους προπονητές επειδή δεν παίζουν πολύ αλλά ο Μαρτίνς κρατάει τις ισορροπίες και του αξίζουν πολλά μπράβο».

Για τη φιέστα και αν θα έχει το ρόλο του σταρ: «Πάντα θα γιορτάζω οποιαδήποτε επιτυχία. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο, το λατρεύω και θα γιορτάζω πάντα».

Ακόμη μίλησε για την απώλεια του πατέρα του Κώστα Ρούσου, Βαγγέλη: «Σαν οικογένεια και με την τραγωδία του Κώστα, αφιερώνουμε τη νίκη και τον τίτλο στον φροντιστή μας ο οποίος έχασε τραγικά τον πατέρα του. Μας έχει πληγώσει πολύ αυτή η τραγωδία, τον σκεφτόμαστε και είμαστε μαζί του. Πίνω στην υγειά όλων των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Λυπόμαστε που δεν κερδίσαμε το νταμπλ. Γειά μας».


Ειδήσεις σήμερα:

«Σχίσμα» του Πάπα με τη Μόσχα - Αποκάλεσε τον Κύριλλο «παπαδοπαίδι του Πούτιν»

«Καλπάζουν» οι τιμές του αργού πετρελαίου μετά τις κυρώσεις της ΕΕ στη Ρωσία

Νέα πρόκληση Τατάρ: Οι Ελληνοκύπριοι εξοπλίζονται με επιθετικά όπλα για να χύσουν αίμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης