Τζέραρντ: «Σε όποιον δεν αρέσει ο Κουτίνιο, ας σταματήσει να βλέπει ποδόσφαιρο»
Ο Στίβεν Τζέραρντ ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά στα όσα προσφέρει ο Κουτίνιο στην Άστον Βίλα και μετά το 3-3 με την Λιντς ανέφερε πως σε όποιον δεν αρέσουν αυτά που κάνει ο Βραζιλιάνος, δεν του αρέσει το άθλημα
Ο Φιλίπε Κουτίνιο συνεχίζει να δείχνει σημάδια αναγέννησης και επιστροφής στον παλιό καλό του εαυτό όσο καιρό βρίσκεται στο Μπέρμιγχαμ και αγωνίζεται στους «χωριάτες».
Με γκολ και δυο ασίστ σε ελάχιστα λεπτά στο πρώτο μέρος απέναντι στην Λιντς, κατάφερε να δώσει στην ομάδα του Τζέραρντ προβάδισμα δυο τερμάτων με το προσωρινό 3-1, όμως, τα «παγώνια» αντέδρασαν στο συναρπαστικό ματς και έφτασαν στο τελικό 3-3.
Ο Στίβεν Τζέραρντ με τη λήξη της αναμέτρησης είχε να πει για τον ποδοσφαιριστή του: «Του έχουμε δώσει έναν χώρο για ν' απολαύσει κι εκείνος το ποδόσφαιρο ξανά. Οι ικανότητές του, η αντίληψή του στο γήπεδο, ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα στο χορτάρι... Αν όλα αυτά δεν αρέσουν σε κάποιον, τότε ας σταματήσει να βλέπει ποδόσφαιρο».
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»