Προτεραιότητα τα… διαζύγια στην ΑΕΚ

Προτεραιότητα τα… διαζύγια στην ΑΕΚ

Δεδομένα η ΑΕΚ ψάχνεται για ενίσχυση στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όμως οι ιθύνοντες του συλλόγου καλούνται να ασχοληθούν με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται

aek
Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί από χθες με παίκτες που φέρεται να παρακολουθεί η ΑΕΚ ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Εκείνο που προκύπτει είναι πως δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο στην παρούσα φάση και η «Ένωση» ψάχνεται για ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά, ενώ αναμένεται και μία κουβέντα τις επόμενες μέρες με τον Αργύρη Γιαννίκη.

Σημαντική εκκρεμότητα για τον «Δικέφαλο» αποτελούν οι ποδοσφαιριστές που φαίνεται πως δεν υπολογίζονται από τον προπονητή. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Εμάνουελ Ινσούα, Μιχάλης Μπακάκης και Όλεγκ Νταντσένκο.

Ο Αργεντινός μπακ αναμένεται να επιστρέψει, αφού ολοκληρώνεται ο δανεισμός του στην Αλντοσίβι και ο Έλληνας μπακ έχει τεθεί εκτός ομάδας και παίρνει χρόνο συμμετοχής στη Β’ ομάδα του συλλόγου. Από την πλευρά του, ο Ουκρανός άσος δεν συμπεριλαμβάνεται καν στα πλάνα των «κιτρινόμαυρων».

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ότι θα προχωρήσει άμεσα τα θέματα των δύο ξένων και του Μπακάκη, αφού «και οι δύο πλευρές σκέφτονται το τέλος της συνεργασίας τους».

sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

«Είστε ένα μάτσο άχρηστοι»: Το... σκοτεινό παρελθόν του CEO που απέλυσε ταυτόχρονα 900 άτομα μέσω Zoom

«Δεν ζούμε στο '60 και ως κομματάρχης να βγω και να δίνω γραμμές», λέει ο Χρηστίδης για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ

Ξεκινάει η δίκη για τη δολοφονία του 49χρονου στον Εύοσμο - Στο σκαμνί η σύζυγος και η κόρη του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης