ΠΑΟΚ: Οριστική συμφωνία με Μάντζαρη

ΠΑΟΚ: Οριστική συμφωνία με Μάντζαρη

ΠΑΟΚ και Βαγγέλης Μάντζαρης κατέληξαν σε οριστική συμφωνία μέχρι το τέλος της σεζόν και εντός της ημέρας αναμένεται να υπογραφεί και το συμβόλαιο

mantzariss
Μετά από διαπραγματεύσεις τουλάχιστον δύο εβδομάδων, ΠΑΟΚ mateco και Βαγγέλης Μάντζαρης βρήκαν σημείο επαφής στο οικονομικό κι έτσι απομένουν δύο πράγματα για να επικυρωθεί η συμφωνία τους. Το πρώτο είναι η καταβολή του ποσού που προβλέπει το buy out του συμβολαίου του με τη Χαποέλ Εϊλάτ ούτως ώστε να αποδεσμευτεί από την ισραηλινή ομάδα και το δεύτερο, η αποστολή υπογεγραμμένου συμβολαίου στον ΠΑΟΚ. Ουσιαστικά πρόκειται για μια τυπική διαδικασία καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα, ενήμερη είναι επίσης και η ομάδα από το Ισραήλ.

Η υπόθεση του Βαγγέλη Μάντζαρη πέρασε από πολλά κύματα καθώς αρχικά στον ΠΑΟΚ συζήτησαν με τον έμπειρο γκαρντ για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους, για να ακολουθήσουν οι δεύτερες σκέψεις κι αυτές αφορούσαν τις αγωνιστικές ισορροπίες που ήδη έχει η ομάδα. Τελικώς αποφασίστηκε ότι χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση η περιφερειακή γραμμή και υπό αυτές τις συνθήκες ο Δικέφαλος προχώρησε σε συμφωνία μαζί του.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

«Καμπανάκι» ΠΟΥ για την Ευρώπη, τη μοναδική περιφέρεια με σταθερή αύξηση σε θανάτους και κρούσματα

Νεκρός από κορωνοϊό ένας 49χρονος πλήρως εμβολιασμένος στην Κρήτη

Το παρασκήνιο για το «βέρτιγκο» του ΚΙΝ.ΑΛ με τον Ποινικό Κώδικα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης