Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας και σχολιαστής αγώνων στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο έκανε λόγο για πράξεις που προήρθαν από την απόφαση της οικογένειας που έχει την ιδιοκτησία της Γιουνάιτεντ να λάβει μέρος στη European Super League.
«Είναι μια συνέπεια των ενεργειών της ιδιοκτησίας της Γιουνάιτεντ περίπου πριν δύο εβδομάδες. Η μη αποδοχή της ιδιοκτησίας της ομάδας είναι κάτι που υπήρχε. Αλλά πριν δύο εβδομάδες δεν έβλεπες τέτοιες αντιδράσεις. Η άποψή μου είναι ότι απλώς εάν τελικά αποφασίσουν να πουλήσουν την ομάδα θα πάρουν πάρα πολλά χρήματα. Ακόμη και τώρα να το κάνουν είναι πιστεύω η κατάλληλη στιγμή. Μάλιστα, θεωρώ ότι θα είναι και η πιο τίμια απόφαση που θα έπρεπε να λάβουν», κατέληξε.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.