Εισβολή στο «Ολντ Τράφορντ»: Πέταξαν καπνογόνο σε θρύλο της Λίβερπουλ - Τραυματίστηκε αστυνομικός

Εισβολή στο «Ολντ Τράφορντ»: Πέταξαν καπνογόνο σε θρύλο της Λίβερπουλ - Τραυματίστηκε αστυνομικός

Αναβλήθηκε το ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ λόγω της εισβολής οπαδών των «μπέμπηδων» στο Ολντ Τράφορντ, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν στη διοίκηση του συλλόγου

united_traford
Πρωτόγνωρες σκηνές για τα δεδομένα του αγγλικού ποδοσφαίρου εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής μέσα και έξω από το «Ολντ Τράφορντ» με πλήθος οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φτάνουν μέχρι τον αγωνιστικό χώρο του ιστορικού γηπέδου, ζητώντας από την ιδιοκτησία να πουλήσει τον σύλλογο και να αποχωρήσει. με αυτά τα δεδομένα, αναβλήθηκε το ντέρμπι της Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ, που είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 18:30.

Και μπορεί να μην σημειώθηκαν επεισόδια μεγάλης έκτασης, ωστόσο, κάποιοι οπαδοί ξέφυγαν, εκτοξεύοντας καπνογόνο στον θρύλο της Λίβερπουλ και σχολιαστή του SkySports, Τζέιμι Κάραγκερ. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιο ατύχημα, με τους σχολιαστές του τηλεοπτικού καναλιού να κρύβονται για να γλιτώσουν.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cb2ts4bxtmkp-se)


Μάλιστα, ο 67χρονος «θρύλος» της Λίβερπουλ, Γκρέιαμ Σούνες τόνισε: «Κάποιος πέταξε ένα κουτάκι μπύρας προς το μέρος μας. Αν αυτό σε χτυπήσει σε λάθος σημείο, τότε είσαι νεκρός. Ενα καπνογόνο πετάχτηκε προς το μέρος μας. Αν χτυπούσε κάποιον, τότε θα ήταν για το νοσοκομείο και θα είχε μόνιμα σημαδεμένο το μισό πρόσωπο».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cb2vc3z1f289-se)
Κλείσιμο


Πληροφορίες για τραυματία αστυνομικό

Άλλες πληροφορίες ανέφεραν πως υπήρξαν συγκρούσεις ανάμεσα στην αστυνομία και τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ, ενώ δημοσιεύματα στάθηκαν και σε υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα έξω από το Ολντ Τράφορντ. Παράλληλα, σε βίντεο που κυκλοφόρησαν φαίνεται ότι ένας αστυνομικός τραυματίστηκε λίγο κάτω από το αριστερό μάτι, ενώ χρειάστηκε να του γίνουν και ράμματα.



Πληροφορίες από Gazzetta

Ειδήσεις σήμερα: 

Πώς θα κινηθούν σήμερα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Πάσχα στον Κορυδαλλό για τον Μένιο Φουρθιώτη

Μεγάλη φωτιά σε δάσος στη Σμέρνα Ηλείας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης