Μάντσεστερ Σίτι: Θετικοί στον κορωνοϊό Γουόκερ και Ζεσούς
Εκτός Boxing Day θα μείνουν οι Κάιλ Γουόκερ και Γκαμπριέλ Ζεσούς οι οποίοι διαγνώσθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό
Τέσσερις θετικούς έδειξαν τα τεστ για την Covid-19 στους «πολίτες», με τους δύο ποδοσφαιριστές αλλά και δύο μέλη του staff να μπαίνουν σε καραντίνα για τις επόμενες δέκα ημέρες.
Το πλήγμα θα είναι σίγουρα μεγάλο για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, που θα στερηθεί των υπηρεσιών των δύο παικτών στο φορτωμένο πρόγραμμα των εορτών, και συγκεκριμένα στα παιχνίδια απέναντι σε Νιούκαστλ, Έβερτον και Τσέλσι.
Αν όλα πάνε καλά για Γουόκερ και Ζεσούς, πιθανότερη ημερομηνία επιστροφής τους είναι στο ματς του Carabao Cupκόντρα στην συμπολίτισσα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα ημιτελικά του θεσμού στις 6 Ιανουαρίο του νέου έτους.
Οι τέσσερις θετικοί ανήκουν στον μεγάλο αριθμό των 39.036 κρουσμάτων, όπως αυτά ανακοινώθηκαν ανήμερα των Χριστουγέννων, που είναι και το δεύτερο μεγαλύτερο νούμερο ημερησίων κρουσμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο από τότε που ξεκίνησε η πανδημία. Συνολικά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονται στα 2.188.587.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.