Volley League: Σε Final-4 στο ΟΑΚΑ θα κριθεί ο τίτλος

Volley League: Σε Final-4 στο ΟΑΚΑ θα κριθεί ο τίτλος

Λίγο πριν το αδιέξοδο, ο Παναθηναϊκός πρότεινε να υπάρξει φάιναλ φορ στο ΟΑΚΑ η πρόταση ψηφίστηκε με 9-1 (αρνητικός ο ΠΑΟΚ) και τελικά η Volley League Ανδρών θα κριθεί στα γήπεδα

volley
Την στιγμή που όλα στο ΔΣ της ΕΣΑΠ έδειχναν πως βρίσκονται σε αδιέξοδο και πηγαίναμε από την μία ψηφοφορία στην άλλη, μια πρόταση του Παναθηναϊκού έδωσε την λύση. Οι «πράσινοι» δια μέσω του εκπροσώπου τους Παναγιώτη Μπόμη, πρότειναν να γίνει φάιναλ φορ στην Θεσσαλονίκη αρχικά, προκειμένου να υπάρξει τελικά πρωταθλητής στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά.

Με δεδομένο πως υπάρχουν περισσότερες ομάδες από την Αθήνα, η πρόταση άλλαξε για λίγο και έτσι το φάιναλ φορ θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ. Και λέμε θα διεξαχθεί γιατί η σχετική πρόταση ψηφίστηκε από 9 ομάδες με τον ΠΑΟΚ να είναι η μοναδική που ήταν αρνητική στο θέμα αυτό. Έτσι με 9-1 θα έχουμε πρωταθλητή στην Volley League Ανδρών στα γήπεδα και μένει να δούμε και άλλες λεπτομέρειες για το πότε θα έχουμε τις αναμετρήσεις αυτές.

Στο σημείο αυτό να σας θυμίσουμε πως οι τέσσερις ομάδες του βαθμολογικού πίνακα μέχρι και την διακοπή λόγω κορωνοϊού ήταν οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Φοίνικας. Οι Πειραιώτες πρότειναν να περάσει τελικό η ομάδα που θα κάνει δύο νίκες, όπως και ο τίτλος επίσης να κριθεί σε δύο νίκες, κάτι που ακόμα συζητιέται. Ό,τι και να αποφασιστεί τα ζευγάρια θα είναι Ολυμπιακός-Φοίνικας και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, ενώ αν όλα πάνε καλά τα ματς θα διεξαχθούν τέλη Ιουνίου.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Premier League: Θέλουν κανονικές προπονήσεις με τη νέα εβδομάδα

Αγγλικά Μέσα: «Κέπα και Αλόνσο έβγαλαν φωτογραφίες με οπαδούς δίχως αποστάσεις»

Μίσιτς: «Ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης