To olivemagazine.gr συναντά τους «Τhe Eaters»

To olivemagazine.gr συναντά τους «Τhe Eaters»

Η νέα συνεργασία του olivemagazine.gr με τους “The Eaters” είναι γεγονός. Και εγκαινιάζεται με μια σειρά από γρήγορα βίντεο για βασικές συνταγές που απευθύνονται σε όλες και όλους!

To olivemagazine.gr συναντά τους «Τhe Eaters»
Δύο χρόνια τώρα η ομάδα του olivemagazine.gr με εξειδικευμένους συνεργάτες επτά καταξιωμένους σεφ (Ηλίας Μαμαλάκης, Ντίνα Νικολάου, Ελένη Ψυχούλη, Ιωάννα Σταμούλου, Ανδρέας Λαγός, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Δημήτρης Χρονόπουλος), δημοσιογράφους και φωτογράφους είναι η πιο νόστιμη πινελιά στο διαδίκτυο, που καθημερινά σας ταξιδεύει στον κόσμο της γαστρονομίας με νέες αλλά και παραδοσιακές γεύσεις. 

Δείτε το πρώτο μας βίντεο: Olive Magazine feat. The Eaters / Ψωμί όπως πρέπει!


Κλείσιμο


Με 2.000 υπογεγραμμένες συνταγές που καθημερινά ανανεώνονται με καινούριες, με εκατοντάδες video μαγειρικής, με άρθρα, ρεπορτάζ και αφιερώματα, με γαστρονομικά ταξίδια, με προτάσεις για εστιατόρια, μπαρ και καφέ, με νέα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.  

Από σήμερα, το olivemagazine.gr σε συνεργασία με τους The Eaters εγκαινιάζει μια νέα σειρά από videos προσαρμοσμένα στο σύγχρονο πνεύμα της εποχής. Βήμα βήμα θα σας δείχνουμε βασικές συνταγές που μπορεί να ετοιμάσει και ο πιο άσχετος με την κουζίνα.

Εύκολα, γρήγορα, νόστιμα και απλά! Ξεκινήσαμε με ένα ονειρεμένο ψωμί, ένα ψωμί όπως πρέπει!  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης