Σαλάτα με αντίδια, κερκυραϊκό νούμπουλο και ρόγες ξανθού σταφυλιού
Σαλάτα με αντίδια, κερκυραϊκό νούμπουλο και ρόγες ξανθού σταφυλιού
To νούμπουλο είναι ένα καπνιστό αλλαντικό από την Κέρκυρα που φτιάχνεται από κόντρα φιλέτο χοιρινού το οποίο αφού παστωθεί και αρωματιστεί με μπαχαρικά τυλίγεται σε φυσικό έντερο και καπνίζεται.
Έχει ελαφρώς ροζέ χρώμα και τρώγεται ωμό κομμένο σε λεπτές φέτες ή ψημένο σε συνταγές. Εδώ συμμετέχει σε μια πράσινη σαλάτα μαζί με σταφύλια.
Από τον Ηλία Μαμαλάκη
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο www.olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα