ΘάΜα Μεζέ: Ένα ελληνικό μεζεδοπωλείο που θα θέλεις να επισκέπτεσαι συνεχώς

ΘάΜα Μεζέ: Ένα ελληνικό μεζεδοπωλείο που θα θέλεις να επισκέπτεσαι συνεχώς

Το ΘάΜα στον Χολαργό αναγεννάται και αλλάζει, γίνεται ΘάΜα Μεζέ και η καρδιά του ελληνικού μεζεδοπωλείου αρχίζει να χτυπάει δυνατά.

thama_maze

Προϊόντα και συνταγές απ' όλη την Ελλάδα φιγουράρουν στο μενού του, όπου κάποιες από αυτές θα αλλάζουν εποχικά αναλόγως με την επάρκεια των πρώτων υλών.

Κολοκυθοανθοί γεμιστοί με φέτα, λουκάνικα χειροποιητα, μπιφτεκια προβατίνας, μελιτζάνες με ντομάτα και κασέρι, πίτες, γιαπρακια με ρύζι και χοιρινό, καγιανας με παστό, κατσικάκι ριγανατο, φάβα Σχοινούσας, κεφτεδάκια Μυτηλινης με αρωματική σάλτσα ντομάτας είναι μόνο ένα μικρό δείγμα από τα πιάτα τους, συνοδεία τσίπουρου, ούζου και κρασιού από ελληνικούς αμπελώνες.

Η δημιουργικότητα της Μαντώς Ηλιοπούλου, της μαμάς και μαγείρισσας που βρίσκεται πίσω από το Θάμα Μεζέ, είναι μοναδική. Η μπαμπανάτσα της – ντομάτα με ελαιόλαδο, ρίγανη και φέτα πάνω σε ψωμί – τα χορταράκια της θάλασσας, κάτι φύκια που τα έχουν μόνο αν τα βρουν, οι ομελέτες με αγκινάρες και οβριές όταν είναι στον καιρό τους και το φοβερό τσίπουρό τους είναι μερικά από τα πράγματα για τα οποία πρέπει να επισκεφτείς το εστιατόριο.


Η 
περίφημη γουρουνοπούλα του είναι ένα από τα πιάτα που αξίζει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις, όπως επίσης οι θεϊκές μελιτζάνες στον φούρνο με φρέσκια ντομάτα και φέτα, τα κολοκυθάκια γεμιστά και η ομελέτα με κολοκυθοανθούς που την κάνει ακόμα πιο νόστιμη, αλλά και τα αυγά μάτια πάνω σε τραγανή ψιλο-τριμμένη πατάτα τηγανιτή. Ακόμα και η μπαμπανάτσα (σαν ντάκος που αντί για βάση παξιμάδι έχει μια χοντρή φέτα ζυμωτό ψωμί) που έρχεται λαχταριστή με τη φρέσκια ντοματούλα της και με μπόλικο λαδάκι.

ΘάΜα Μεζέ
Λεωφόρος Μεσογείων 242, Χολαργός
Τηλ: 2110139951

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης