Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη - Φον ντε Λάιεν

miiit

Η πρόεδρος της Κομισιόν χαρακτήρισε εξαιρετική την επιλογή Μαργαρίτη Σχοινά για τη θέση του Επιτρόπου

Τηλεφωνική επικοινωνία με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, είχε το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στη συνομιλία τους, η οποία έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τη νέα πρόεδρο του Κολλεγίου των Επιτρόπων για την εκλογή της.
Παράλληλα γνωστοποίησε την πρότασή του να είναι ο κ. Μαργαρίτης Σχοινάς νέος εκπρόσωπος της Ελλάδος στη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή, πρόταση που η κ. φον ντερ Λάιεν χαρακτήρισε εξαιρετική.
Η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σημείωσε από την πλευρά της, ότι είναι ιδιαίτερα ευτυχής για το γεγονός ότι η έναρξη της θητείας της συμπίπτει με την ανάληψη της διακυβέρνησης στην Ελλάδα από μια μεταρρυθμιστική κυβέρνηση με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο, όπως είπε, είναι βέβαιη ότι θα έχει μια εξαιρετική συνεργασία.

ΣΧΟΛΙΑ

Α, ΡΕ ΟΥΡΣΟΥΛΑ, ΓΕΡΜΑΝΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙ...

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟ ΜΑΥΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟ ΣΚΟΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ;

Εσένα Φανατικό συριζόσκυλο πρέσβυ στο Εξοριστάν!

Το Ρωσσόφιλο Κοτζιά στην Σιβηρία, τον Λαφαζάνη στα Γκούλαγκ και τα συριζόσκυλα στη φυλακή!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

vrouts53

«Πυροτέχνημα» του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τη ρύθμιση του βάσιμου λόγου απόλυσης ο υπουργός Εργασίας, τονίζοντας ότι έβλαπτε εργαζόμενους και ανέργους μέσω του υποχρεωτικού «ηλεκτρονικού φακελώματός» τους - Το σχέδιο της κυβέρνησης για την πάταξη της «μαύρης εργασίας»

25