Βαρουφάκης προς Παντελή Καψή: Ζήτησα συγγνώμη που σας ακούμπησε το κουτάβι μας, ο Μόγλης...

Βαρουφάκης προς Παντελή Καψή: Ζήτησα συγγνώμη που σας ακούμπησε το κουτάβι μας, ο Μόγλης...

«Δεδομένου ότι έχετε τελέσει δημοσιογράφος» καρφώνει τον Παντελή Καψή ο πρώην υπουργός Οικονομικών - Τι λέει ο Γιάνης Βαρουφάκης για το περιστατικό με τον σκύλο του που έσπρωξε τον δημοσιογράφο Παντελή Καψή

varoufakis_skyl_09
Την δική του εκδοχή για το περιστατικό που διηγήθηκε ο Παντελής Καψής στο facebook και τον σκύλο του Γιάνη Βαρουφάκη παρέθεσε ο ίδιος ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο Γιάννης Βαρουφάκης υποστηρίζει ότι ζήτησε «απολύτως συγγνώμη» από τον Παντελή Καψή, όταν ο σκύλος του τον ακούμπησε από πίσω την ώρα που ο δημοσιογράφος έτρεχε με αποτέλεσμα να τον τρομάξει.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Βαρουφάκης έγραψε:

«Αγαπητέ κ. Καψή, Δεδομένου ότι έχετε τελέσει δημοσιογράφος ίσως θα εκτιμήσετε την προσθήκη στο σχόλιό σας μιας σημαντικής "λεπτομέρειας" που παραλείψατε: Όταν οι δρόμοι μας διασταυρώθηκαν, μετά το "περιστατικό" που ο Μόγλης (αυτό είναι το όνομα του κουταβιού μας) σας ακούμπησε από πίσω την ώρα που τρέχατε (φοβίζοντάς σας - κάτι που δεν αμφισβητώ), σας είπα αυτολεξί: "Σας ζητώ απολύτως συγγνώμη". Και τότε, όταν παρά το γεγονός ότι είχατε κι εσείς διαπιστώσει πως ο Μόγλης είναι αξιαγάπητος, επιμείνατε ότι έπρεπε να είναι δεμένος. Κάτι που χαρακτήρισα εντελώς παράλογο προσθέτoντας ότι "τον λόφο τον μοιραζόμαστε". Καλή σας μέρα».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης