Ο Παντελής Καψής και το σκυλί του Βαρουφάκη

Ο Παντελής Καψής και το σκυλί του Βαρουφάκη

Ο δημοσιογράφος περιέγραψε στο Facebook επεισόδιο που είχε με τον πρώην υπουργό Οικονομικών το πρωί της Τετάρτης στο Λυκαβηττό

kapsis-treximo1
Την περιπέτεια που είχε το πρωί της Τετάρτης κατά τη διάρκεια του πρωινού τρεξίματός του στον Λυκαβηττό με ένα σκυλί, ιδιοκτήτης του οποίου ήταν ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, περιέγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook ο Παντελής Καψής.

Ο δημοσιογράφος περιγράφει την ενόχλησή του για το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης του σκύλου, τον οποίο αρχικά δεν είδε, δεν έκανε καμία προσπάθεια να σταματήσει το τετράποδο από το να πέσει πάνω του.

Ακόμα μεγαλύτερο θυμό διατυπώνει ο Παντελής Καψής για τις απαντήσεις που πήρε από τον πρώην υπουργό Οικονομικών, ο οποίος αρχικά, όπως γράφει, του απάντησε ότι «δεν πρέπει να είναι εγωιστής, τον λόφο τον μοιραζόμαστε» και στη συνέχεια του απάντησε - για την αντίδραση του σκύλου του - ότι «πώς αλλιώς θα μάθει;».

«Προφανώς εκτός από την αγένεια δεν έχει και ιδέα από σκύλους. Θα μου πείτε όταν δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του, ο σκύλος είναι πταίσμα...» καταλήγει την περιγραφή του ο κ. Καψής.

Η ανάρτηση του Παντελή Καψή έχει ως εξής: 

Πρωινο λαχείο...

Τρέχω το πρωί στον Λυκαβηττό όταν ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι ένας σκύλος έρχεται τρέχοντας από πίσω κατά πάνω μου. Για λίγες στιγμές τρομάζω, δεν ξέρω αν είναι φιλικός ή αν θα το δει κυνηγός καθώς τρέχει από πισω μου. Πηγαίνω πιο σιγά και πέφτει με όλη την φόρα πάνω μου. Ευτυχώς κάπως στο πλάι και δεν χάνω την ισορροπία μου. Το αφεντικό του, περίπου 50μέτρα πίσω, δεν έχει κάνει καμια προσπάθεια να τον σταματήσει, γυρνάω και δειχνω την ενόχλησή μου με μια κίνηση απελπισίας απλώνοντας τα χέρια μου. Ο σκύλος ωστόσο είναι φιλικός και μετανιώνω, πόσο μάλλον που βλέπω οτι ιδιοκτήτης είναι ο Βαρουφάκης και άλλο τα πολιτικά άλλο οι ανθρώπινες σχέσεις. Ετσι όταν διασταυρωνόμαστε ξανά μισοχαμογελώντας λέω ότι απλώς με τρόμαξε για να πάρω την απίστευτη απάντηση ότιν δεν πρέπει να είμαι εγωϊστής, τον λόφο τον μοιραζόμαστε! Τα παίρνω του λέω ότι αν δεν μπορεί να ελέγξει τον σκύλο του να τον έχει με λουρί και παίρνω την επίσης απίστευτη απάντηση οτι πώς αλλιώς θα μάθει; Το βρίσκει μάλιστα έξυπνο και προσθέτει ότι αυτό που λέω είναι αντιφατικό! Προφανώς εκτός από την αγένεια δεν έχει και ιδέα από σκύλους. Θα μου πείτε όταν δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του, ο σκύλος είναι πταίσμα...

Κλείσιμο
ΥΓ. Τρεχω χρόνια σε μονοπάτια, είχα πολύ χειρότερες συναντήσεις με σκύλους, πρώτη φορά αντί για μια ένδειξη κατανόησης αν όχι συγγνώμης ζητάνε κ τα ρέστα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης