Δανέλλης στον «Θέμα 104.6»: Με ενδιαφέρει η συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων

Δανέλλης στον «Θέμα 104.6»: Με ενδιαφέρει η συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων

«Φανταζόμουν ότι θα σεβόταν κάποια πράγματα», σχολίασε για τις αναφορές του Γρηγόρη Ψαριανού  - Τι απαντά για τα σενάρια συνεργασίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ  

spyros-danellis-1021x580
Την ανάγκη για συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων, επισήμανε μιλώντας στον «Θέμα 104,6» και τους δημοσιογράφους, Γιάννη Αντύπα και Χρήστο Μπόκα, ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης.

«Με ενδιαφέρει η συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων», τόνισε ο Σπύρος Δανέλλης, ενώ απαντώντας στα σενάρια εάν «τα έχει βρει» με τον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε, «αν ''τα είχα βρει'' δεν θα έλεγα αυτά που λέω τόσο καιρό. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι λέω την άποψη μου. Αυτό που λέω, είναι, ότι όσο καταστροφικό ήταν από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ το μνημόνιο ή αντιμνημόνιο, το εσείς ή εμείς, άλλο τόσο καταστροφικό είναι το ΣΥΡΙΖΑ – αντιΣΎΡΙΖΑ».



«Είμαι στο Ποτάμι και με ενδιαφέρει να ξαναπατήσει στα πόδια του», τόνισε, χωρίς ωστόσο να αποκλείει την διάλυσή του. Όπως χαρακτηριστικά είπε «όλα είναι πιθανά».

Ο βουλευτής του Ποταμιού, παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος.

Τέλος αναφερόμενος στον Γρηγόρη Ψαριανό και σε όλα όσα είπε για εκείνον, σχολίασε «τον Γρηγόρη τον ξέρω πολλά χρόνια, φανταζόμουν ότι θα σεβόταν κάποια πράγματα. Δεν θέλω να πιστεύω ότι ο Γρηγόρης τα έχει βρει με την Νέα Δημοκρατία».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης