Βελόπουλος: Διόρισαν εραστές, ερωμένες, φίλους και συγγενείς - Πέρκα: Κάνετε τον χαζό;

Βελόπουλος: Διόρισαν εραστές, ερωμένες, φίλους και συγγενείς - Πέρκα: Κάνετε τον χαζό;

«Χαζή είστε και φαίνεστε» απάντησε ο πρώην βουλευτής στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ - Δεν δεχόμαστε ούτε Gorna, ούτε πέρα, ούτε κάτω, ούτε δώθε Ματσεντόνια, είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κατσίκης και διαβεβαίωσε ότι «δεν πέφτει η κυβέρνηση, έχει δοκιμαστεί και αντέχει»

Βελόπουλος: Διόρισαν εραστές, ερωμένες, φίλους και συγγενείς - Πέρκα: Κάνετε τον χαζό;
Καβγάς μεταξύ του πρώην βουλευτή Κυριάκου Βελόπουλου και του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Πέτης Πέρκα ξέσπασε στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι όταν ο επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης» κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι διορίζει στο Δημόσιο συγγενείς και φίλους υπουργών και κομματικών στελεχών του κυβερνώντος κόμματος.

«Ο Τσακαλώτος λέει ψέματα συνεχώς, είναι προσβλητικοί με τη νοημοσύνη μας, είναι και ψεύτες, ποιοι μιλάνε για πελατειακό δημόσιο; Ποιοι το λένε αυτό; Που διόρισαν εραστές, ερωμένες, φίλους, συγγενείς, που διόρισαν όλο τον κόσμο...» είπε ο κ. Βελόπουλος.

«Να είστε ευγενείς» παρότρυνε τον πρώην βουλευτή η Πέτη Πέρκα.

Κλείσιμο
«Εγώ ήμουν βουλευτής πεντέμιση χρόνια, ούτε ένα συγγενή μου δεν διόρισα. Συγγενείς και φίλους διορίζετε. Καρανίκα έχετε σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού, πλάκα μου κάνετε τώρα; Καρανίκα;» συνέχισε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Οι συνεργάτες μας επιτρέπεται να δουλεύουνε; Δεν υπάρχει πρόσληψη εκτός ΑΣΕΠ, τελεία.
Οι συνεργάτες μας είναι το πελατειακό κράτος; Καταλαβαίνετε κύριε Βελόπουλε ή κάνετε το χαζό;» αντέτεινε η κυρία Πέρκα, τέως γενική γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας.

«Χαζή είστε και φαίνεστε!» της απάντησε ο κ. Βελόπουλος.

«Διορισμοί στο Δημόσιο είναι αυτοί που γίνονται εκτός ΑΣΕΠ» συνέχισε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.
«Λυπάμαι για την ανάρμοστη συμπεριφορά σας απέναντι στην κυρία Πέρκα» σχολίασε ο Κώστας Κατσίκης, βουλευτής των ΑΝΕΛ, απευθυνόμενος στον Κυριάκο Βελόπουλο.

Κατσίκης: Δεν δεχόμαστε τον όρο Μακεδονία, βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο

«Αν χρειαστεί να βάλουμε το χέρι μας στο Ευαγγέλιο για να αποδείξουμε ότι οι θέσεις που εξ αρχής εκφράσαμε δεν αλλάζουν, θα το κάνουμε. Λοιπόν εμείς δεν δεχόμαστε ούτε Gorna, ούτε πέρα, ούτε κάτω, ούτε δώθε Ματσεντόνια. Πουθενά ο όρος Μακεδονία, πουθενά, ούτε σε γεωγραφικό προσδιορισμό, ούτε σε ονομασία» είπε ο κ. Κατσίκης και διευκρίνισε ότι σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με την πλευρά των Σκοπιανών η οποία θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία, το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα καταψηφίσει στη Βουλή. 

«Είναι ένα άλλο κόμμα, δεν μας έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στην προσπάθεια να βγούμε από τα μνημόνια» σχολίασε η κυρία Πέρκα.

«Μετέχουμε και καταψηφίζουμε. Δεν πέφτει η κυβέρνηση, έχει δοκιμαστεί και αντέχει. Μέσα από τις διαφωνίες μας συνυπάρχουμε σε μια έντιμη και παραγωγική συμφωνία» είπε από την πλευρά του ο κ. Κατσίκης.

«Είστε ψεύτες κι αυτό είναι κάτι που οι Έλληνες δεν το ξεχνάνε! Είπατε ότι θα σκίσετε τα μνημόνια και τα υπογράφετε δύο-δύο» ήταν η άποψη που εξέφρασε ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Σκάι «Καλημέρα»:



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης