Επίθεση και από τον Σπίρτζη στον Στουρνάρα

Επίθεση και από τον Σπίρτζη στον Στουρνάρα

«Είναι ντροπή θεσμοί της χώρας να ταυτίζονται με τους δανειστές» υποστήριξε ο Υπουργός Υποδομών σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ 

Επίθεση και από τον Σπίρτζη στον Στουρνάρα
Τα βέλη και του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών δέχθηκε σήμερα ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας. Ο κ. Χρήστος Σπίρτζης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ ερωτηθείς για τις δηλώσεις του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας για το ασφαλιστικό είπε μεταξύ άλλων:  «Να πούμε στην κ. Αχτσιόγλου να παραιτηθεί και να πάει ο κ. Στουρνάρας στη θέση της... Είναι ντροπή θεσμοί της χώρας να ταυτίζονται με τους δανειστές με ποια λογική τα λέει αυτά ότι το ασφαλιστικό είναι γενναιόδωρο, ή πηγαίνει ο ΣΕΒ να συζητά για την απελευθέρωση των απολύσεων;» 

Πρόσθεσε πως ο κ. Στουρνάρας όφειλε να διατηρεί την ανεξαρτησία του θεσμού. «Καταλαβαίνω ότι είναι απόλυτα επηρεασμένος από τη θητεία του ως υπουργός(...) ας κάνει ένα κόμμα και να αναμετρηθεί με τον κόσμο», τόνισε.

Ο κ. Σπίρτζης δήλωσε πως η κυβέρνηση έλαβε εντολή στις εκλογές για να ολοκληρώσει το πρόγραμμά της, για να διευθετήσει το χρέος και να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Η κυβέρνηση έχει συγκεκριμένο σχέδιο για το μέλλον και την ανάπτυξη της χώρας, ανέφερε.

Τέλος αναφερόμενος στη στάση της ΝΔ είπε: «τους εντός Ελλάδας δεν τους καταλαβαίνουμε τους εκτός τους καταλαβαίνουμε, θέλουν να δουν τα συμφέροντά τους». Υπογράμμισε δε ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν έκρυψε ποτέ τη φιλελεύθερη ατζέντα του, τη στηρίζει και ζητά και εκλογές».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης