Μητσοτάκης στην ΟΝΝΕΔ: Να τελειώσει η παρωδία που λέγεται κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Μητσοτάκης στην ΟΝΝΕΔ: Να τελειώσει η παρωδία που λέγεται κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

«Σας γύρισαν την πλάτη, σας είπαν ψέματα, σας κορόιδεψαν, διώξτε τους», είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Μητσοτάκης στην ΟΝΝΕΔ: Να τελειώσει η παρωδία που λέγεται κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
«Ήρθε η ώρα να σφυρίξετε τη λήξη αυτής της παρωδίας που λέγεται κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ
-ΑΝΕΛ, της χειρότερης κυβέρνησης της μεταπολίτευσης. Σας γύρισαν την πλάτη, σας είπαν ψέματα, σας κορόιδεψαν, διώξτε τους».

Τα παραπάνω ανέφερε ο πρόεδρος της
Κλείσιμο
Νέας Δημοκρατίας
Κυριάκος Μητσοτάκης
το βράδυ της Παρασκευής, κατά την ομιλία του στο 10ο τακτικό συνέδριο της ΟΝΝΕΔ που πραγματοποιείται στο κλειστό Γυμναστήριο Ευόσμου. 

Ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της κυβέρνησης Τσίπρα. Έκανε λόγο για «παρέα του Μαξίμου», που έχει βάλει κλούβες της Αστυνομίας έξω από αυτό, («δεν μπορούν να βγουν από το Μαξίμου, δεν μπορούν να βγουν στη νέα γενιά» ανέφερε χαρακτηριστικά) και η οποία «ήρθε η ώρα να φύγει».

«Η κυβέρνηση διέψευσε κατεξοχήν τις προσδοκίες της νέας γενιάς, είναι πιο παλιό από το παλιό. Οι νέοι δεν παραμυθιάζονται. Να πούμε στον κ. Τσίπρα ότι ήρθε η ώρα να φύγει. Να φύγει αυτή η Αριστερά. Η νίκη έρχεται από τη Θεσσαλονίκη», επισήμανε.

Οι νέες και οι νέοι της ΟΝΝΕΔ επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μόλις μπήκε στον χώρο του συνεδρίου, σηκώθηκαν όρθιοι και τον χειροκρότησαν για αρκετά λεπτά. Στη διάρκεια της ομιλίας του φώναζαν συνθήματα όπως «Κυριάκο γερά να φύγει η Αριστερά», «Κυριάκο μαζί στη νέα εποχή», «η νίκη αρχίζει από τη Θεσσαλονίκη» κ.ά.

Από την πλευρά του ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, ανέφερε πως «έχουμε υποχρέωση να κάνουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας».

«Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, θα είμαι παρών, μαζί του, για να απαλλάξει τη χώρα από αυτή την επικίνδυνη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», είπε, μιλώντας στο συνέδριο.

«Θα είμαστε όλοι παρόντες από το ίδιο μετερίζι είτε από άλλες θέσεις» συνέχισε ο κ. Παπαμιμίκος και η αναφορά αυτή ερμηνεύθηκε ότι αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος και πάλι για τη θέση του γραμματέα της Π.Ε. της Ν.Δ. Κάλεσε τα μέλη της ΟΝΝΕΔ «να παίξουν επίθεση» και εξέφρασε την πεποίθηση πως το «πρώτο γκολ» θα το πετύχουν στις 18 Μαΐου στις φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης