Ο Τούρκος καναλάρχης, η Κανέλλη και ο Μανιός ο... μεγαλοπρεπής!

Ο Τούρκος καναλάρχης, η Κανέλλη και ο Μανιός ο... μεγαλοπρεπής!

Ξέσπασε η βουλευτής του ΚΚΕ: Την ώρα που καίγεται το σύμπαν συζητάτε την εθνικότητα του καναλάρχη;

Ο Τούρκος καναλάρχης, η Κανέλλη και ο Μανιός ο... μεγαλοπρεπής!
«Έχω φάει την προπαγάνδα 20-25 χρόνια. Όλοι εμφανίζεστε στα παράνομα, τα αλήτικα κανάλια. Εγώ δούλεψα σ' αυτά, όπως δουλέψατε κι εσείς σε τράπεζες και σε κανάλια. Αυτό πράγμα το μετατρέψατε σε εθνικοπατριωτικό επί της εθνικότητας» ξέσπασε η Λιάνα Κανέλλη
κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συζήτησης στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Την ώρα εκείνη ο βουλευτής του
ΣΥΡΙΖΑ
Κλείσιμο
Νίκος Μανιός επιχείρησε να διακόψει την βουλευτή του ΚΚΕ.

«Να τελειώσω την φράση μου» ζήτησε η κυρία Κανέλλη.

«Όχι, να μην την τελειώσεις» της απάντησε ο κ. Μανιός αλλά η βουλευτής του ΚΚΕ
επέμεινε.

«Γιατί, ποιος είσαι; Ο Μανιός ο... μεγαλοπρεπής» έριξε την ατάκα η Λιάνα Κανέλλη επηρεασμένη από την τηλεοπτική σειρά: Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής.

«Σε μια χώρα που έχει μάθει τούρκικα απ' τα πολλά τα σήριαλ» ανέφερε η βουλευτής του ΚΚΕ και συμπλήρωσε: «Να πάμε σε επίπεδο να συζητάτε την εθνικότητα του ιδιοκτήτη... Πρόκειται περί γελοίου! Λες και δεν υπάρχει Τούρκος φασίστας και Τούρκος δημοκράτης, Έλληνας φασίστας και Έλληνας δημοκράτης ή Γερμανός φασίστας και Γερμανός δημοκράτης» τόνισε η Λιάνα Κανέλλη και συνέχισε: «Συζητάτε την εθνικότητα του καναλάρχη και πιστεύετε ότι αυτή είναι αριστερή δημοκρατική πολιτική συζήτηση;».

Συνεχίζοντας την προσπάθεια αποδόμησης της επιχειρηματολογίας του ΣΥΡΙΖΑ, η Λιάνα Κανέλλη σημείωσε: «Εδώ είναι εθνικοπατριωτικός ο αγώνας με την Τρόικα και οισυζητήσεις που κάνετε στα υπόγεια του Χίλτον» και ξέσπασε: «Ελεος πια με αυτή την καπηλεία, έλεος!».

Χρυσοβελώνη: Δε υπάρχει συμφωνία με τον Τούρκο καναλάρχη
«Το ότι μίλησε με τον πρωθυπουργό δεν σημαίνει ότι υπάρχει και συμφωνία. Δεν υπάρχει κάποια συμφωνία» υποστήριξε η βουλευτής των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη σχολιάζοντας τις πληροφορίες για όσα ο Τούρκος ιδιοκτήτης τηλεοπτικού σταθμού ισχυρίζεται ότι συζήτησε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.


Μανιός: Είδηση θα είναι να πάρει κανάλι ο Τούρκος
Θα γίνει διεθνής διαγωνισμός, είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός για τις συχνότητες των τηλεοπτικών σταθμών και πρόσθεσε: «Στους διεθνείς διαγωνισμούς κανείς δεν ξέρει ποιος είναι πίσω απ' αυτόν πουβάζει τα λεφτά. Πρέπει να θωρακίσουμε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και κάθε κόμμα να βάλει τους εκπροσώπους του».

Ο κ. Μανιός σχολίασε το θέμα με τον Τούρκο μεγιστάνα που ενδιαφέρεται να πάρει κανάλι στην Ελλάδα λέγοντας: «Δεβν ξέρω αν είναι Τούρκος. Η είδηση είναι αν το πάρει Τούρκος, δεν είναι είδηση ότι θέλω να το πάρει».

Στο σημείο εκείνο παρενέβη η βουλευτής Φωτεινή Αραμπατζή η οποία τόνισε για τον Τούρκο καναλάρχη: «Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είναι η φωνή του Ερντογά. Αν πάρει κανάλι και αυτό μιλάει περί μειονότητας της ανατολικής Θράκης;».

Διακόπτοντας την κυρία Αραμπατζή, ο κ. Μανιός υποστήριξε ότι δεν γίνεται πολιτική με τα «αν». «Για τους ψεύτες τα ελληνικά είναι δύσκολα» είπε ο κ. Μανιός. «Για τους συκοφάντες επίσης» του απάντησε η κυρία Αραμπατζή. 

Δείτε τον εριστικό διάλογο μεταξύ των τεσσάρων βουλευτών:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης