Σύγχυση με τις συναντήσεις του Μάρτιν Σουλτς στην Αθήνα

Σύγχυση με τις συναντήσεις του Μάρτιν Σουλτς στην Αθήνα

Ενώ είχε ανακοινωθεί ότι με την άφιξή του στην Αθήνα θα συναντήσει πρώτο τον Αντώνη Σαμαρά, τελικώς το πρόγραμμα άλλαξε και οι επαφές του προέδρου του ευρωκοινοβουλίου θα ξεκινήσουν από τις συνομιλίες με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αύριο στις 14.30, λόγω πρωτοκόλλου

Σύγχυση με τις συναντήσεις του Μάρτιν Σουλτς στην Αθήνα
Σύγχυση έχει προκύψει με την αυριανή επίσκεψη του πρόεδρου του ευρωκοινοβουλίου κ. Μάρτιν Σούλτς στην χώρα μας.

Η ΝΔ ανακοίνωσε ότι ο κ. Σούλτς θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του κόμματος κ. Αντώνη Σαμαρά στις 14.30 στα κεντρικά γραφεία της λεωφόρου Συγγρού. Μόνο που ανακοινώθηκε πριν κανονιστεί η ώρα συνάντησης του κ. Σουλτς με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Αν μετά την άφιξή του ο κ. Σουλτς ξεκινήσει από τον κ. Σαμαρά θα πρέπει να δει δεύτερο τον κ. Αλέξη Τσίπρα στις 16.00 το απόγευμα.

Είθισται όμως οι επίσημες επισκέψεις αξιωματούχων να ξεκινούν από τον πρωθυπουργό. Γίνεται έτσι προσπάθεια να αλλάξει το ραντεβού του κ. Σαμαρά, να πάει στις 16.00 το απόγευμα και να ξεκινήσει τις συναντήσεις του ο κ. Σουλτς από τον πρωθυπουργό στις 14.30 το μεσημέρι.

Κλείσιμο
Έπειτα από αλλεπάληλα τηλεφωνήματα μεταξύ των στελεχών στο γραφείο του κ. Σουλτς με το γραφείο του πρωθυπουργού Αλ.Τσίπρα και τους συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά το ζήτημα τελικώς διευθετήθηκε και έτσι ο Γερμανός πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα ξεκινήσει τις επαφές του στην Αθήνα από το ραντεβού με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με τον οποίο θα έχει συνομιλίες στις 14.30 το μεσημέρι της Πέμπτης. Μετά τη συνάντηση Τσίπρα-Σουλτς θα ακολουθήσουν δηλώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση Σαμαρά Σούλτς κανονίστηκε από τα γραφεία των δύο ανδρών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης