Κώστας Καραμανλής: Νέα παρέμβαση στα Ανώγεια - Τι θα πει για παρακολουθήσεις και εθνικά θέματα

Κώστας Καραμανλής: Νέα παρέμβαση στα Ανώγεια - Τι θα πει για παρακολουθήσεις και εθνικά θέματα

Σε ειδική εκδήλωση για την επέτειο 10 ετών από τον θάνατο του Γιάννη Κεφαλογιάννη θα μιλήσει ο πρώην πρωθυπουργός

5614843
Στα Ανώγεια της Κρήτης θα είναι στραμμένα τα βλέμματα των "γαλάζιων" παραγόντων σήμερα το απόγευμα, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα κάνει νέα παρέμβαση, μιλώντας σε ειδική εκδήλωση για την επέτειο 10 ετών από τον θάνατο του Γιάννη Κεφαλογιάννη, πατέρα της νυν βουλευτή και πρώην υπουργού της ΝΔ Όλγας Κεφαλογιάννη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, στην παρέμβασή του ο κ. Καραμανλής αναμένεται να αναφερθεί στα θέματα της επικαιρότητας, με αιχμή την υπόθεση των παρακολουθήσεων και του ρόλου που διαδραματίζει η Τουρκία. Για την υπόθεση των υποκλοπών, ο κ. Καραμανλής αναμένεται να υπογραμμίσει την ανάγκη πλήρους διαλεύκανσης της υπόθεσης για να μην μείνουν σκιές στον δημόσιο βίο. Δεν θα περιέχει καμία αιχμή για την κυβέρνηση η αναφορά του.

Όπως και στις υπόλοιπες πρόσφατες παρεμβάσεις του στο Μέγαρο Μουσικής και στο Ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής, θα αναφερθεί εκτενώς στα εθνικά θέματα και στον αποσταθεροποιητικό ρόλο της Τουρκίας, η οποία δείχνει ότι δεν σέβεται το διεθνές δίκαιο σε καμία του έκφανση και το αποδεικνύει στο Αιγαίο, στην Κύπρο και εσχάτως ξανά και στον Έβρο.

Τον κ. Καραμανλή θα προλογίσει η Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ στην εκδήλωση θα μιλήσει και ο δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μουσικό πρόγραμμα από τον σύζυγο της κ. Κεφαλογιάννη, τον γνωστό μουσικοσυνθέτη Μίνωα Μάτσα και τον γνωστό ερμηνευτή Βασίλη Σκουλά, ενώ οι διοργανωτές της εκδήλωσης περιμένουν...γαλάζιο συνωστισμό με περίπου 1.500 άτομα στην εκδήλωση, αν και ο χώρος που θα γίνει είναι κάπως μικρότερης εμβέλειας.


Ειδήσεις σήμερα:

Νέο stop στις παραδόσεις φυσικού αερίου από Ρωσία σε Γερμανία μέσω του Nord Stream

Οικονόμου: Τη νέα σχολική χρονιά το ολοήμερο επεκτείνεται από τις 4:00 μμ στις 05:30 μμ 

Vegan μητέρα καταδικάστηκε σε ισόβια για τον θάνατο του 18 μηνών γιου της από ασιτία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης