Ολυμπιακοί Αγώνες: Τα συγχαρητήρια του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ στον Μίλτο Τεντόγλου

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τα συγχαρητήρια του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ στον Μίλτο Τεντόγλου

Ο Μητροπολίτης είχε γνωρίσει τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή πριν από τρία χρόνια και από τότε είχε καταλήξει στο συμπέρασμα πως ήταν πολλά υποσχόμενος

tentoglou_gavriil
Με μια συγκινητική ανάρτηση στη σελίδα της Μητρόπολης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας στο Facebook, ο Μητροπολίτης Γαβριήλ συνεχάρη τον χρυσό Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Μίλτο Τεντόγλου.

Όπως ανέφερε στο protothema.gr, o Μητροπολίτης είχε την χαρά να γνωρίσει τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή πριν από τρία χρόνια και από τότε είχε καταλήξει στο συμπέρασμα πως ήταν πολλά υποσχόμενος.

“Eίχε έρθει προσκεκλημένος από μια αθλητική ομάδα που έχουμε εδώ στη Νέα Ιωνία και τον είχα γνωρίσει. Είχαμε ανταλλάξει κάποιες απόψεις και φαινόταν ένα καλό και ταπεινό παιδί με ήθος. Ήταν προσγειωμένος και μου είχε κάνει εξαιρετική εντύπωση. Οι άνθρωποι του χώρου τον γνώριζαν και μάλιστα πάρα πολύ καλά. Από τότε ήταν πολλά υποσχόμενος και μας το απέδειξε σήμερα μα την “χρυσή” επίδοσή του”.

fvto_Γαβριηλ__1_


Στην σελίδα της Μητρόπολης στο Facebook ο Μητροπολίτης Γαβριήλ λίγη ώρα μετά την εξαιρετική εμφάνιση του αθλητή ανάρτησε μια φωτογραφία από την συνάντηση του με τον Μίλτο Τεντόγλου με το εξής μήνυμα: “Είχα τη χαρά και την τιμή να γνωρίσω από κοντά τον σημερινό Χρυσό Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου και είχα εκφράσει από τότε τον θαυμασμό μου για την σεμνότητα και την ταπεινότητα που τον διακρίνει. Σήμερα, αγαπητέ Μίλτο, σε συγχαίρω και σε χαιρετίζω ως Ολυμπιονίκη.Ο Θεός να σε ευλογεί, να σε έχει πάντοτε γερό και υγιή και να μας χαρίσεις και άλλες τέτοιες μοναδικές στιγμές εθνικής υπερηφάνειας. Ευλογημένος να 'σαι!”.

Ειδήσεις σήμερα:

Μαίνεται η φωτιά στη Ρόδο: Στη μάχη από τα ξημερώματα εναέρια μέσα - Εκκενώθηκαν πέντε χωριά

Νίκος Δένδιας: Η Τουρκία πήρε διαζύγιο από τη διεθνή νομιμότητα

Η μαφία του... λουκουμά: «Έτσι με έδειραν και με πυροβόλησαν» - Στο φως η δικογραφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα