«Ντου» της Τροχαίας - Οδηγοί στο Αυτόφωρο

«Ντου» της Τροχαίας - Οδηγοί στο Αυτόφωρο

Η ΕΛΑΣ αφαίρεσε 33 ζεύγη πινακίδων και ισάριθμες άδειες κυκλοφορίας και 45 άδειες ικανότητας οδήγησης ενώ ακινητοποίησε 4 οχήματα.

«Ντου» της Τροχαίας - Οδηγοί στο Αυτόφωρο

Αυτόφωρο για δύο οδηγούς, αφαίρεση 33 πινακίδων κυκλοφορίας και 45 αδειών οδήγησης και τέσσερα οχήματα κατασχέθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία σε έφοδο που πραγματοποίησε η Τροχαία σε όλη την παραλιακή λεωφόρο από την λεωφόρο Ποσειδώνος μέχρι και την Εθνική Οδό Αθηνών - Σουνίου.

Ειδικότερα τις βραδινές ώρες της 23 προς 24 Ιουνίου η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής πραγματοποίησε ειδική εξόρμηση κατά μήκος του οδικού άξονα της παραλιακής (Λ. Ποσειδώνος - Ε.Ο. Αθηνών-Σουνίου).με στόχο την αντιμετώπιση παραβάσεων των αυτοσχέδιων αγώνων καθώς και λοιπών επικίνδυνων παραβάσεων που οδηγούν ευθέως στο τροχαίο ατύχημα, διαταράσσουν την ασφάλεια των συγκοινωνιών και την ομαλή και ασφαλή διακίνηση των πολιτών.




ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης