Άννα Βίσση: Δείτε πρώτοι το νέο της video clip «Ηλιοτρόπια»

Άννα Βίσση: Δείτε πρώτοι το νέο της video clip «Ηλιοτρόπια»

Η «απόλυτη Ελληνίδα star» παρουσιάζει με εντυπωσιακή εικόνα μία ιστορία αιώνιας αγάπης

Anna_Vissi
Η Άννα Βίσση παρουσιάζει με εικόνα τη νέα της επιτυχία «Ηλιοτρόπια», μέσα από ένα εντυπωσιακό music video! To protothema.gr εξασφάλισε το video σε πρώτη μετάδοση, πριν τη δημοσιοποίησή του στο κανάλι της Panik Records στο YouTube, αυτή την Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου.



Στο video του «Ηλιοτρόπια», που γυρίστηκε σε διάφορα locations σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κωστελίδη / Bodega Visuals, η «απόλυτη Ελληνίδα star» μας ταξιδεύει στο μαγικό σύμπαν της αγάπης, που εκτείνεται πέρα από το χώρο και το χρόνο. Εντυπωσιακά εφέ και εικόνες ξετυλίγονται καλειδοσκοπικά, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο σύμπαν, πολύχρωμο, γεωμετρικό αλλά και χαοτικό, το σύμπαν των δυνατών συναισθημάτων μέσα στο οποίο ο καθένας μας λατρεύει να χάνεται.

Άννα Βίσση - Ηλιοτρόπια  - Official Music Video




Το «Ηλιοτρόπια», με την ιδιαίτερη υπογραφή του Νίκου Καρβέλα στη μουσική και τους στίχους, έδωσε τον τίτλο στο νέο album της καταξιωμένης καλλιτέχνιδας, το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Gold και βρέθηκε αμέσως στο no1 των ψηφιακών πωλήσεων, καθώς και επί έξι συνεχόμενες εβδομάδες στο no1 του IFPI Αlbums Sales Chart για τις φυσικές πωλήσεις δίσκων.



Στο μεταξύ, η Άννα Βίσση, που τον χειμώνα θα κάνει live εμφανίσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, συνεχίζει τη φετινή της sold out περιοδεία, έχοντας στο πλευρό της τη «χρυσή» 11μελη της μπάντα και δύο νέους ταλαντούχους τραγουδιστές. Επόμενοι σταθμοί της είναι η Πάτρα (4/9), η Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων (13/9), η Λάρνακα (25/9) και η Λεμεσός (26/9). Επίσης, σε μία κίνηση ιδιαίτερου συμβολισμού, θα τραγουδήσει αφιλοκερδώς σε μία μοναδική συναυλία αγάπης και ελπίδας στο πυρόπληκτο Μάτι, στις 7 Σεπτεμβρίου, με ελεύθερη είσοδο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης