Τέλος στη συνεργασία Τσολάκη - ANT1

Τέλος στη συνεργασία Τσολάκη - ANT1

Eίχε υπό την ευθύνη του το σχεδιασμό και την υλοποίηση του συνόλου των ενεργειών που αφορούσαν την Στρατηγική Επικοινωνία 

tsolakis77
Μετά από 3,5 χρόνια εξαιρετικά επιτυχημένης πορείας έληξε η συνεργασία μεταξύ του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ και του Κώστα Τσολάκη μετά από κοινή απόφαση και των δυο πλευρών σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο Κώστας Τσολάκης τα τελευταία 3,5 χρόνια ασκούσε καθήκοντα Corporate Communications & PR Director του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ και είχε υπό την ευθύνη του το σχεδιασμό και την υλοποίηση του συνόλου των ενεργειών που αφορούσαν την Στρατηγική Επικοινωνία του και στις οποίες περιλαμβάνονταν μεταξύ άλλων: η Διεύθυνση του Γραφείου Τύπου, η Εσωτερική Επικοινωνία, τα Προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, οι Χορηγίες Επικοινωνίας και η Διοργάνωση Internal και Εxternal Events.

Η απόφαση για την λήξη της συγκεκριμένης συνεργασίας έχει να κάνει με την επιλογή του να ασχοληθεί ενεργά ως Consultant με τη Στρατηγική Επικοινωνία και τις Δημόσιες Σχέσεις μέσω της ΤΗΕ KOMPANY PR & Corporate Communications Agency. Η εταιρία The Kompany ιδρύθηκε από τον ίδιο το 2015 και ασχολείται με όλο το φάσμα των υπηρεσιών Εταιρικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων σε online και offline περιβάλλον έχοντας συνάψει σημαντικές συνεργασίες με κορυφαίους Οργανισμούς και Brands από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Στην πολύχρονη διαδρομή του στο χώρο της εταιρικής επικοινωνίας εκτός από τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ έχει συνεργαστεί για μεγάλα χρονικά διαστήματα με κορυφαίες εταιρίες όπως η VODAFONE, η FORTHnet κ.α
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης