«Έχω δεχτεί bullying για την αλβανική καταγωγή μου», αποκάλυψε γνωστός ράπερ

«Έχω δεχτεί bullying για την αλβανική καταγωγή μου», αποκάλυψε γνωστός ράπερ

«Πατέρας φίλου μου με έδιωξε από το σπίτι τους. Είμαι 23 χρόνια στην Ελλάδα και ακόμα δεν έχω ελληνική ταυτότητα», είπε ο Toquel

mpouling
Tον ράπερ Toquel φιλοξένησε στην εκπομπή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, και το bullying που δέχθηκε στο σχολείο εξαιτίας της αλβανικής του καταγωγής.

«Ήρθα στην Ελλάδα 11 μηνών από την Αλβανία και πήγαμε στην Κρήτη με τους γονείς μου. Έχω δεχτεί bullying στο σχολείο για την αλβανική καταγωγή μου. Προσωπικά δεν το αντιμετώπισα σωστά. Έκανα σαν να μην συνέβαινε ποτέ. Είναι άσχημο ένα παιδί να βιώνει bullying για οτιδήποτε, είτε επειδή είναι χοντρό, είτε επειδή είναι άλλο χρώμα, άλλη εθνικότητα, οτιδήποτε. Είναι άσχημο και δεν μπορείς να κρίνεις έναν άνθρωπο, πόσω μάλλον ένα παιδί».

Toquel: «Έχω δεχθεί bullying για την αλβανική καταγωγή μου»


«Με έκαναν να αισθάνομαι άσχημα για την καταγωγή μου. Έχω περάσει αρκετές νύχτες στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Με έχει διώξει από το σπίτι του ο πατέρας κάποιου φίλου μου λόγω της καταγωγής μου. Είμαι 23 χρόνια στην Ελλάδα και ακόμα δεν έχω ελληνική ταυτότητα», είπε μεταξύ άλλων ο Toquel.

Toquel: Πατέρας φίλου μου με έδιωξε από το σπίτι του λόγω της καταγωγής μου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης