Μπέζος και Σάντσεζ παραμένουν μαζί και πολύ ερωτευμένοι

Μπέζος και Σάντσεζ παραμένουν μαζί και πολύ ερωτευμένοι

Ο ισχυρός άντρας της Amazon μένει ακόμα με τη γυναίκα του, αλλά η σχέση του με τη Σάντσεζ παραμένει πολύ δυνατή - Δεν πιστεύει ότι φταίει εκείνη που διέρρευσαν τα μηνύματά του και οι σέξι φωτογραφίες

bezos-sanchez
Μετά την αποκάλυψη ότι ήταν η ίδια η Λόρεν Σάντσεζ που διέρρευσε τα μηνύματα του κρυφού εραστή της Τζεφ Μπεζος σε έναν φίλο της, πολλοί σκέφτηκαν ότι ίσως αυτό να ήταν και το τέλος του ζευγαριού που τις τελευταίες ημέρες μονοπωλεί τα φώτα της δημοσιότητας. Και όμως η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική.

Φαίνεται πως ο ισχυρός άντρας της Amazon την έχει πατήσει για τα καλά με την πρώην παρουσιάστρια.

Οπως αποκάλυψε πηγή στην Page Six, οι δυο τους είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι, παρά τα όσα έγιναν γνωστά ότι η Σάντσεζ είχε δείξει τα μηνύματά του και τις φωτογραφίες (ακόμα και με το πέος του!) σε έναν φίλο της με αποτέλεσμα εκείνες μετά να φτάσουν μέχρι το περιοδικό National Enquirer.

Η ίδια πηγή αποκάλυψε ότι για όλα αυτά ο Μπέζος δεν ρίχνει κανένα φταίξιμο στην Σάντσεζ, γεγονός που δείχνει ότι την έχει δαγκώσει για τα καλά τη λαμαρίνα και δεν σκοπεύει να γυρίσει πίσω στην συζυγική του εστία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τουλάχιστον εννιά μήνες και συνήθιζαν να ταξιδεύουν και να δίνουν κρυφά ραντεβού όλο αυτό το διάστημα, πριν μάθουν ότι οι παπαράτσι τους έχουν τσακώσει και πρόκειται να βγάλουν την ιστορία στη φόρα.

Ο Μπέζος έχει περάσει τις τελευταίες ημέρες με την οικογένειά του και προς το παρόν δεν έχει μετακομίσει, καθώς σύμφωνα με πηγές προσπαθεί να είναι κοντά στα παιδιά του και να τα βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Αντίθετα, δεν έχει γίνει γνωστό πού βρίσκεται η Σάντσεζ, η οποία επίσης παίρνει διαζύγιο από τον μεγιστάνα σύζυγό της Patrick Whitesell.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης