Πώς ο Τραμπ «κόστισε» στον Φλάισμαν του Studio 54 πάνω από ένα εκατ. δολάρια

Πώς ο Τραμπ «κόστισε» στον Φλάισμαν του Studio 54 πάνω από ένα εκατ. δολάρια

«Ενώ ήταν στο στάδιο της κατασκευής, το ξενοδοχείο ήταν κατασχεμένο. Ο Τραμπ δεν μου το είπε. Έχασα μερικές εκατοντάδες χιλιάδες [δολάρια]», διηγείται ο Μαρκ Φλάισμαν

Πώς ο Τραμπ «κόστισε» στον Φλάισμαν του Studio 54 πάνω από ένα εκατ. δολάρια
Ο Μαρκ Φλάισμαν, ο οποίος αγόρασε το θρυλικό κλαμπ της Νέας Υόρκης, Studio 54 από τους ιδρυτές του, Ίαν Σρέιγκερ και Στιβ Ρούμπελ, δεν θα ξεχάσει ποτέ πώς ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ κόστισε στον ίδιο και στους επενδυτές του πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια.

Ο Φλάισμαν δεν περιλαμβάνει την ιστορία στο «Inside Studio 54», το νέο βιβλίο του σχετικά με τις ημέρες της ντίσκο, όταν όμορφοι άνθρωποι ρουφούσαν κοκαΐνη μέσα από τυλιγμένα χαρτονομίσματα των εκατό δολαρίων, σύμφωνα με το Page Six.

«Συνέβη 10 χρόνια μετά το Studio. Την εποχή εκείνη ήμουν ιδιοκτήτης του σούπερ κλαμπ Tatou. Ο Τραμπ ήρθε και πέρασε πολύ ωραία» ανέφερε ο Φλάισμαν.

Κλείσιμο
Ήταν στις αρχές της δεκαετίας του '90, όταν ο Τραμπ ήταν μεταξύ των γάμων του με την πρώτη του σύζυγο, Ιβάνα και τη δεύτερη σύζυγο Μάρλα. Ήταν ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Plaza Hotel και ήθελε ένα νέο κλαμπ γεμάτο με όμορφες γυναίκες να αντικαταστήσει το ξεπερασμένο, τουριστικό Trader Vic's.

«Σφίξαμε τα χέρια σε μια συμφωνία» είπε ο Φλάισμαν.

Σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα Ντέιβιντ Ρόκγουελ ο Φλάισμαν σχεδίασε το Zuzu, ένα κλαμπ με θέμα τη Δυτική Αφρική. «Πήγαμε στο γραφείο του Ντόναλντ, αλλά το απέρριψε αμέσως», ανέφερε ο Φλάισμαν.

Ο Φλάισμαν βρήκε έναν άλλο σχεδιαστή και τελικά άνοιξε το χώρο ως Gauguin, αλλά δεν λειτούργησε για πολύ.

«Ενώ ήταν στο στάδιο της κατασκευής, το ξενοδοχείο ήταν κατασχεμένο. Ο Τραμπ δεν μου το είπε. Έχασα μερικές εκατοντάδες χιλιάδες [δολάρια]», είπε ο Φλάισμαν. «Και οι επενδυτές μου έχασαν πάνω από ένα εκατομμύριο.»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης