Απίστευτα στιγμιότυπα κατά τη διάρκεια του ίσως πιο σκληρού μέχρι σήμερα αγωνίσματος στο Survivor
. Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν για την ασυλία και το πάθος από τις δύο ομάδες ήταν μοναδικό.
Κατά τη διάρκεια παιχνιδιού λοιπόν στο οποίο έτρεχε η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η παίκτρια των Μαχητών δεν άντεξε την πίεση και την ένταση του αγώνα Συγκεκριμένα μετά από αρκετές αστοχίες στο καλάθι που κρατούσε ο Κώστας Κοκκινάκης η Ελισάβετ δεν σταμάτησε να φωνάζει από τα νεύρα και την υπερπροσπάθεια.
Όταν λοιπόν ο συμπαίκτης της (Κωνσταντίνος Βασάλος) άφησε το καλάθι του και έχασε, η Ελισάβετ κατέληξε να καταρρεύσει και να ξεσπάσει σε κλάμματα. O γυμναστής όπως ήταν φυσικό ξέσπασε από μεριάς του βρίζοντας και κατέληξε να κάτσει μόνος του στον πάγκο.
Κλείσιμο
Δείτε το βίντεο ενδεικτικό της μεγάλης έντασης του αγωνίσματος.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.