Survivor: Ήττα των Μαχητών, υποψήφιοι για αποχώρηση Σπαλιάρας, Σάρα και Ελισάβετ

Survivor: Ήττα των Μαχητών, υποψήφιοι για αποχώρηση Σπαλιάρας, Σάρα και Ελισάβετ

«Δίνουν» τον «Σπαλ» και τα κορίτσια, για να μην αποδυναμωθούν

Survivor: Ήττα των Μαχητών, υποψήφιοι για αποχώρηση Σπαλιάρας, Σάρα και Ελισάβετ
Όσοι προέβλεπαν εδώ και μέρες ότι ο αποψινός αγώνας ασυλίας στο Survivor
θα πήγαινε στους Διάσημους, ώστε να χάσουν οι Μαχητές έναν παίκτη τους και να προκύψει ξανά αριθμητική ισορροπία στο παιχνίδι, δικαιώθηκαν.

Οι Διάσημοι όντως κέρδισαν τον κρίσιμο αγώνα σε έναν στίβο, που μάλλον ευνοούσε τα πιο βαριά κορμιά και όχι τους ντελικάτους και γρήγορους παίκτες, όπως είναι οι περισσότεροι των Μαχητών.

Κλείσιμο


Οι Διάσημοι είχαν και το επιπλέον κίνητρο να διεκδικήσουν πάση θυσία τον αγώνα, καθώς βρίσκονταν στα πρόθυρα της αποσύνθεσης ως ομάδα, με πολύ εκνευρισμό και αυξημένη πίεση. 

Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, που ακολούθησε, το πολύτιμο τοτέμ κέρδισαν ο Μάριος και ο Αναγνωστόπουλος.



Έτσι, η ψηφοφορία που έγινε στο συμβούλιο αμέσως μετά ήταν μάλλον και αυτή προβλέψιμη, αν και υπήρξε μία κάποια έκπληξη -εφόσον φυσικά επιβεβαιωθεί. Όλοι οι παίκτες των Μαχητών ψήφισαν προς αποχώρηση τον Σπαλιάρα, εκτός φυσικά από τον ίδιο, που επέλεξε και πάλι, όπως την προηγούμενη φορά, την Ελισάβετ -συνεχίζοντας την «παράδοση» του Ορέστη!

Έτσι, ο Σπαλιάρας βγήκε αμέσως προτεινόμενος.

Στη συνέχεια ο Μάριος πρότεινε τη Σάρα και ο Αναγνωστόπουλος την Ελισάβετ, για να συμπληρωθεί η τριάδα των υποψηφίων.

Η μικρή έκπληξη είναι ότι ο Αναγνωστόπουλος επέλεξε την Ελισάβετ, που είναι φίλη του από την αρχή του παιχνιδιού και όχι τον Βασάλο, με τον οποίο δεν είχε ποτέ στενές σχέσεις.

Προφανώς οι άνδρες Μαχητές πήγαν με τη λογική να ισορροπήσουν την κατάσταση αγωνιστικά με τους Διάσημους και να μην αποδυναμωθούν. Αν είναι να φύγει άνδρας, δεν έχουν φυσικά πρόβλημα να θυσιάσουν τον Σπαλιάρα, που είναι εξ αντικειμένου ο πιο αδύναμος από τους τέσσερις.



Αλλά δεν θέλουν να διώξουν έναν δυνατό άνδρα παίκτη, όπως είναι ο Βασάλος, τον οποίο χρειάζονται για τις σκληρές κόντρες με τους αντίπαλους.

Τουναντίον προτιμούν, εάν δεν φύγει ο Σπαλιάρας, να αποχωρήσει μία από τις δύο γυναίκες, καθώς από τους Διάσημους έχει μείνει μόνο η Ευρυδίκη.

Προφανώς εκτιμούν ότι η Ελισάβετ είναι αδύναμος κρίκος και στις προτιμήσεις του κοινού. Διαφορετικά κινδυνεύουν να καταγράψουν σημαντική απώλεια, εάν αποχωρήσει η Σάρα, η οποία είναι σαφώς πολύ πιο δυνατή από την Ελισάβετ.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης