Η πρώτη συνάντηση της Μαντόνα με τον γιο της Ρόκο μετά την «φυγή» του

Η πρώτη συνάντηση της Μαντόνα με τον γιο της Ρόκο μετά την «φυγή» του

Ο 15χρονος γιος της «βασίλισσας της ποπ» βρίσκεται από τα Χριστούγεννα στην βρετανική πρωτεύουσα καθώς εγκατέλειψε την μητέρα του και επέλεξε να ζει πλέον με την οικογένεια του πατέρα του

 Η πρώτη συνάντηση της Μαντόνα με τον γιο της Ρόκο μετά την «φυγή» του
Μια μικρή αλλαγή με θετική εξέλιξη διαφαίνεται στην δικαστική διαμάχη της Μαντόνας με τον πρώην σύζυγό της, Βρετανό σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι. Ο 15χρονος γιος του ζευγαριού Ρόκο επέλεξε από τα Χριστούγεννα να ζει στο Λονδίνο με τον πατέρα του και την νέα του σύζυγο, Τζάκι Έινσλι, μια απόφαση που πυροδότησε την διαμάχη σε δικαστικές αίθουσες στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη μεταξύ της «βασίλισσας της ποπ» και του πρώην συζύγου της.

Όμως, η παρότρυνση του Βρετανού δικαστή Άλιστερ Μακντόναλντ να λύσει το διάσημο ζευγάρι τις διαφορές για την επιμέλεια του 15χρονου γιου του εξωδικαστικά φαίνεται ότι βρήκε πρόσφορο έδαφος. Η Μαντόνα πρόσφατα ταξίδεψε στην βρετανική πρωτεύουσα και κατέλυσε στην πολυτελή κατοικία που διαθέτει στο δυτικό Λονδίνο. Την Κυριακή ο Γκάι Ρίτσι συνόδευσε με το αυτοκίνητό του τον Ρόκο στην κατοικία της σταρ.

Κλείσιμο


Στην είσοδο της κατοικίας της Μαντόνα ένας από τους άντρες της ασφάλειάς της υποδέχθηκε τον Ρόκο που κατέφθασε με τα σκέιτμπορντ του. Ο Ρόκο έμεινε να συζητήσει με την μητέρα του για δύο ώρες περίπου, αφού οι Βρετανοί παπαράτσι μετρούσαν τον χρόνο παραμονής του στο σπίτι της δημοφιλούς σταρ και φωτογράφισαν τον 15χρονο κατά την έξοδό του, παρέα με φίλους του, με τους οποίους αμέσως μετά πήγε για σκέιτμπορντ.



Παρόλο που δεν έχει γίνει, τουλάχιστον ακόμα, γνωστό τι συζητήθηκε πίσω από «κλειστές πόρτες» μεταξύ μητέρας και γιου, η βρετανική Telegraph αναφέρει ότι η Μαντόνα «προσπάθησε να επουλώσει τις πληγές» στην σχέση της με τον Ρόκο. Πάντως, μετά την συνάντηση με τον γιο της η σταρ ευδιάθετη με μαύρη φόρμα και μεγάλα γυαλιά βγήκε να κάνει ποδήλατο κοντά στο σπίτι της υπό το άγρυπνο βλέμμα των αντρών της προσωπικής της φρουράς.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης