Susan Boyle: «Έχω εγκεφαλική βλάβη»

Susan Boyle: «Έχω εγκεφαλική βλάβη»

Η 52χρονη σταρ από τη Σκωτία δηλώνει για πρώτη φορά πως πάσχει από το σύνδρομο Asperger, ένα είδος αυτισμού που επηρεάζει την κοινωνική αλληλεπίδραση.

Susan Boyle: «Έχω εγκεφαλική βλάβη»
Mια συγκλονιστική αποκάλυψη  έκανε η τραγουδίστρια Susan Boyle, που έγινε γνωστή το 2009 μετά τη νίκη της στο “Βρετανία Έχεις Ταλέντο”. Η 52χρονη σταρ από τη Σκωτία δηλώνει για πρώτη φορά πως πάσχει από το σύνδρομο Asperger, ένα είδος αυτισμού που επηρεάζει την κοινωνική αλληλεπίδραση.
 
Θέλοντας να μιλήσει ανοιχτά για αυτό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει κι άλλος κόσμος, η Susan δήλωσε σε συνέντευξή της στο «Observer»: «Όταν ήμουν παιδί είχαν διαγνώσει ότι έχω εγκεφαλική βλάβη. Πάντα ήξερα ότι αυτό δεν ήταν σωστό».

Κλείσιμο
Η διάσημη τραγουδίστρια τόνισε ότι τώρα ένιωσε έτοιμη να μιλήσει δημόσια για αυτό που πραγματικά της συμβαίνει και αποκάλυψε ότι αποφάσισε να ζητήσει ιατρική βοήθεια: «Αποφάσισα μόνη μου να πάω στον ειδικό, δεν με παρότρυνε κανείς. Νόμιζα ότι έχω κάποια πιο σοβαρή πάθηση και δεν μπορούσα να λειτουργήσω σωστά. Τώρα πια γνωρίζω καλύτερα τι πηγαίνει λάθος στη συμπεριφορά μου και νιώθω ανακουφισμένη και πιο χαλαρή για τον εαυτό μου».

Διαβάστε περισσότερα www.faysbook.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης