O Μελέτης Ηλίας μίλησε για τα παιδιά του και εξομολογήθηκε πως αγχώνεται έντονα για την κόρη του, η οποία έχει μπει στην εφηβεία. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλημέρα Eίπαμε;», δεν δίστασε να αναφέρει, ότι είναι ικανός στο μέλλον ακόμα και να την παρακολουθήσει.
Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός εξήγησε πως ως πατέρας έχει περισσότερες αγωνίες για την κόρη του, συγκριτικά με όσες θα έχει ο μελλοντικός σύντροφος ή σύζυγός της. Όπως δήλωσε: «Έχω μια κόρη στην εφηβεία και τρέμω στην ιδέα να της συμβεί κάτι. Ο μπαμπάς είναι πιο τρελός από τον σύζυγο ή τον εραστή σε αυτά τα θέματα. Θα μπορούσα ακόμα και να την παρακολουθήσω».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d8arubwdhla9)
Έπειτα, αποκάλυψε μια συζήτηση που έχει κάνει με τον γιο του, αναφορικά με την αναγνωρισιμότητα και την αγάπη που δέχεται ο πρώτος λόγω του επαγγέλματός του. «Μου είπε: "Tι τραβάς κι εσύ που σου ζητάνε όλοι φωτογραφίες, αλλά από την άλλη, δεν είσαι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο"», είπε ο ηθοποιός.
Ο Μελέτης Ηλίας παντρεύτηκε πριν από 19 χρόνια με τη σύζυγό του, Θέμιδα Βουτσινά. Μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, την Κοραλένια και τον Δημήτρη.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.