Μελέτης Ηλίας: Μου τρώει πολλά λεφτά η γυναίκα μου μαζί με τα παιδιά μας

Μελέτης Ηλίας: Μου τρώει πολλά λεφτά η γυναίκα μου μαζί με τα παιδιά μας

«Αστειεύομαι φυσικά, η αλήθεια είναι ότι στις εποχές μας δεν υπάρχουν μαξιλαράκια ασφαλείας» ανέφερε ο ηθοποιός

meletis_ilias
Στο πάρτι ολοκλήρωσης των γυρισμάτων της νέας ταινίας του Γιάννη Τσιμιτσέλη, «Κουραμπιέδες από χιόνι», βρέθηκε και ο Μελέτης Ηλίας, ο οποίος έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Για το οικονομικό ρίσκο που πήρε τόσο ο ίδιος όσο και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για να γυρίσουν τη νέα τους ταινία, ο ηθοποιός ανέφερε: «Νομίζω του Γιάννη επειδή είναι μεγαλύτερη η παραγωγή, είναι ακόμα μεγαλύτερο το ρίσκο. Σαφώς πήρα και εγώ από τη δική μου τη μεριά ρίσκο».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwz619eojat5)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, σχετικά με τα οικονομικά του και αν ό, τι βγάζει το επενδύει στη δουλειά, ο Μελέτης Ηλίας απάντησε: «Μου τρώει πολλά λεφτά η γυναίκα μου μαζί με τα παιδιά μας. Αστειεύομαι φυσικά. Η αλήθεια είναι ότι στις εποχές μας δεν υπάρχουν μαξιλαράκια ασφαλείας. Δεν πρόλαβα τις χρυσές εποχές, ξεκίνησα να δουλεύω το 2014 στην τηλεόραση, οπότε η εποχή προ κρίσης είχε παρέλθει ανεπιστρεπτί».

Ενώ, αναφορικά με την κόρη του δήλωσε: «Η κόρη μου που πια έχει αυστηρό κριτήριο, περιμένω κάθε φορά πώς και πώς την άποψή της γιατί με σφάζει με το γάντι. Έχω φάει τα μούτρα μου πολλές φορές. Έχω πει με μεγάλο καμάρι: "Ε, δεν ήμουν πάρα πολύ καλός;" και μου είχε πει: "Ε, καλός ήσουν". Ο αγαπημένος ηθοποιός της κόρης μου είναι ο Ράιαν Γκόσλινγκ».

Ειδήσεις σήμερα:

Η κορυφαία σατιρική εκπομπή του Ισραήλ χλευάζει το BBC για το πώς καλύπτει τον πόλεμο με τη Χαμάς - Δείτε βίντεο

Θεσσαλονίκη: Ανήλικη έκαψε ολοσχερώς το σπίτι φίλης της επειδή... κοιμήθηκε με τον σύντροφό της

Απολογία Πισπιρίγκου: «Θα είμαι για πάντα η μαμά της Τζωρτζίνας, δεν θα πείραζα ούτε μια τρίχα της, αρνούμαι τις κατηγορίες»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης