Η σπουδαία τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών την Κυριακή 19 Ιανουαρίου. Όπως έγινε γνωστό άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της, μετά από πολλά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.
Η Βάσω Καζαντζίδη μίλησε το πρωί της Δευτέρας στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό», όπου είπε: «Καλό παράδεισο να έχει εκεί που πάει, και πιστεύω ότι με τον Στέλιο να συναντηθούν και να τα πούνε από κοντά, τώρα πια…».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d76r6wqbflnt)
Για τον τραγουδιστή και τη σχέση τους, ανέφερε: «Ήταν αρκετά χρόνια μαζί, ήταν μαζί, ήταν σύντροφοι. Είδε εγγόνια, είδε δισέγγονα, πρέπει να ήταν πολύ ευτυχισμένη. Καλό της ταξίδι».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.