Ένα βίντεο με τις αγαπημένες στιγμές των διακοπών της έφτιαξε η Βάσω Λασκαράκη.
Η ηθοποιός επισκέφτηκε με τον αγαπημένο της, Λευτέρη Σουλτάτο την Κρήτη. Το ζευγάρι βρίσκεται κάθε χρόνο στο νησί, καθώς είναι και το μέρος, όπου παντρεύτηκαν πριν από πέντε χρόνια.
Οι δυο τους πήγαν μάλιστα, στα Χανιά και επισκέφτηκαν μερικές από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες του νησιού, όπως τον Μπάλο και τα Σεϊτάν Λιμάνια.
Η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο ένωσε όλες τις αγαπημένες της στιγμές. Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε: «Λίγο καλοκαίρι ακόμα…».
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.