Η Δανάη Μπάρκα και η ανανεωμένη ομάδα της για της νέα σεζόν του «Πάμε Δανάη», μπήκαν στο πλατό, προκειμένου να γυρίσουν το teaser της εκπομπής.
Μέσα από το βίντεο που δημοσίευσε το MEGA στα social media, αποκαλύπτεται και η δημοσιογράφος που θα αντικαταστήσει τη Δέσποινα Καμπούρη, η οποία έχει ενημερώσει εδώ και καιρό τους πρώην συνεργάτες της, ότι θα αποχωρούσε από την εκπομπή. Το νέο πρόσωπο του MEGA, ειναι η Μαρία Ένεζλη.
Η Μαρία Ένεζλη απέχει από την τηλεόραση εδώ και αρκετά χρόνια. Στις αρχές του Ιουνίου όμως, πήγε στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα» και αποκάλυψε ότι έγινε μητέρα, δύο μήνες πριν.
«Καλώς σας βρήκα. Χαίρομαι πολύ που είμαι μαζί σας. Μετά από πάρα πολύ καιρό…» είπε αρχικά η Μαρία Ένεζλη με τον παρουσιαστή Κώστα Τσουρό να σχολιάζει πως η συγκεκριμένη συγκυρία τη βρίσκει και σε μία πολύ διαφορετική φάση. «Γι’ αυτό και είχα πάρα πολύ καιρό να βγω γιατί το είχα κρατήσει για μένα» πρόσθεσε η ίδια, αποκαλύπτοντας πως πριν από σχεδόν δύο μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον γιο της.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών