Καινούργιου για Μικρούτσικο: Με αδίκησε απίστευτα και με πλήγωσαν πάρα πολύ κάποια πράγματα που είπε

Καινούργιου για Μικρούτσικο: Με αδίκησε απίστευτα και με πλήγωσαν πάρα πολύ κάποια πράγματα που είπε

Στο μεταξύ, η παρουσιάστρια ανέφερε ότι αυτό το διάστημα δεν έχει έρθει σε επικοινωνία με τον άλλοτε συνεργάτη της

kainoyrgiou_ikroutsikos
Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μερικές δηλώσεις για σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία της, ενώ έκανε και μια αναφορά στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Η παρουσιάστρια είπε, μεταξύ άλλων, στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» ότι ο συνεργάτης της την αδίκησε και την πλήγωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Δε θα σταματήσω ποτέ να ευγνωμονώ, να σέβομαι και να αγαπάω σαν άνθρωπο τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Από εκεί και πέρα, με πλήγωσαν πάρα πολύ κάποια πράγματα που είπε. Θεωρώ ότι με αδίκησε απίστευτα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο» είπε αρχικά, η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ikbls0m2g9)

Κλείσιμο
Στην πορεία, εξέφρασε το παράπονό της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, που δεν της επικοινώνησε σε προσωπικό επίπεδο, τι τον ενοχλούσε/

«Νομίζω ότι και ο ίδιος να έχει καταλάβει κάποια πράγματα, που ίσως να διαχειρίστηκε λάθος. Αν αυτή είναι η αλήθεια του, θα προτιμούσα να με έχει πάρει ένα τηλέφωνο να με πάρει στην άκρη και να μου πει "με ενοχλεί εκείνο". Δεν έχουμε ξαναμιλήσει και τέλος πάντων είναι κάτι που πραγματικά με στενοχώρησε. Ίσως και ο ίδιος είχε κουραστεί με την εκπομπή» είπε.

«Στη Super Κατερίνα ένιωσα ότι δεν υπήρχε σεβασμός» είπε ο Μικρούτσικος
Αφορμή για όσα είπε η παρουσιάστρια, είναι η συνέντευξη που έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το Σάββατο 27 Απριλίου.

Σχολίασε, μεταξύ άλλων, την εμφάνισή του στη «Super Κατερίνα»: «Τις εμφανίσεις στο πρωινό τις μείωσα γιατί πρώτον το καινούργιο σόου, που ξεκινάει μπορεί να με θέλει κάθε μέρα μέσα και δεύτερον είναι ένα είδος τηλεοπτικής αποτοξίνωσης. Όχι, δεν ένιωσα ελεύθερος στην εκπομπή και θα το πω ανοιχτά γιατί σέβομαι τον εαυτό μου και σέβομαι και τους ανθρώπους που είναι εκεί πέρα. Δεν μπορώ άλλα να βγαίνουν, άλλα να δείχνονται, επειδή λέγονται κάποια ωραία λόγια. Όχι, ένιωσα πολλές φορές να καταπιέζομαι. Δεν τους ενδιέφερε τι θα πω, αν έβλεπαν ότι είναι επικίνδυνο το κουκούλωναν. Ένιωσα καταπιεσμένα και πολλές φορές ότι δεν υπάρχει ο σεβασμός. Στα λόγια άκουγα τα καλύτερα, στα έργα δεν έβλεπα τα λόγια που άκουγα».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0uvuotllnt5)

Ενώ, για τη συνεργάτιδά του και παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, είπε: «Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ο καλύτερος καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας. Κάνει κακό αν όλα τα καλύπτει η αυτοαναφορικότητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις άποψη, δεν μπορείς να επεξεργαστείς κάτι και όλα πρέπει να είναι εμπειρία. Δηλαδή δεν μπορώ να σου πω αυτά που θέλω οπότε λέω ένα παράδειγμα από τη ζωή μου. Επίσης, συνεχώς κοιτάζει το κινητό της και συνεχώς εκνευρίζεται με αυτά που μπορεί να γράφουν είτε πληκτρολόγια βρώμικα είτε πληκτρολόγια έξυπνα».



Ειδήσεις σήμερα:

Οι επίορκοι εφοριακοί στη Χαλκίδα έκαναν μαθήματα εκβιασμών ο ένας στον άλλο - «Αν δεν πάθει πατατράκ αυτή, δεν μαζεύεται»

Νέα ανησυχία για την Κέιτ Μίντλετον: Πιθανό να μην εμφανιστεί ξανά δημόσια μέχρι το 2025

Κυνική ομολογία τρομοκρατών της Χαμάς: Πρώτα τη βίασε ο πατέρας μου, μετά εγώ και ο ξαδερφός μου, αφού τελειώσαμε τη σκοτώσαμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης