Ο παρουσιαστής δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τι θα κάνει η παρουσιάστρια στο μέλλον και υποστήριξε ότι εκείνη ξέρει τι είναι καλύτερο για εκείνη. Επίσης, σχολίασε ότι πια η ελληνική τηλεόραση δεν έχει αρκετούς παρουσιαστές και ότι οι περισσότεροι που ασχολήθηκαν με αυτό δεν έχουν αφήσει κάποιο αποτύπωμα.
Αναλυτικότερα, ανέφερε: «Τι συζητάτε ρε παιδιά. Ό, τι αποφασίζει ο κάθε άνθρωπος να κάνει, ό, τι θεωρεί ότι είναι καλύτερο για εκείνη τη στιγμή. Aς αποφασίσει τι θα κάνει, επαγγελματίας είναι, η Ελένη ξέρει καλύτερα για ποιον λόγο το κάνει. Δεν σχολιάζω συναδέλφους, γιατί την Ελένη συνάδελφο τη θεωρώ μετά από σχεδόν 35 χρόνια, που είμαστε μαζί. Η Ελένη ξέρει πάρα πολύ καλά τι κάνει και τι νιώθει. Ο κάθε άνθρωπος [δεν ξέρω] τι αποφασίζει τη στιγμή που το αποφασίζει και δεν μπορώ να ανοίξω ένα μικρόφωνο και να αρχίσω να σχολιάζω χωρίς να ξέρω. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλοί παρουσιαστές και το λέω μετά λύπης».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0n40tjpee0p)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Βλέπεις ότι με το άθλημα αυτό πολλοί ασχολήθηκαν, πάρα πολλοί λίγοι έμειναν σε αυτή την ιστορία. Εννοώ έμειναν στο να κάνουν πολλά χρόνια, στο να κάνουν διαφορετικές εκπομπές, στο να κάνουν διαφορετικά concepts ή στο ίδιο concept πάρα πολλά χρόνια. Υπάρχει μια έλλειψη παρουσιαστών στην ελληνική τηλεόραση και μην μου πει κανείς ότι δεν δοκιμάζει η ελληνική τηλεόραση πια παρουσιαστές. Νομίζω κάθε χρόνο βλέπουμε 8 - 10 καινούργια άτομα, που έρχονταν από το διαδίκτυο, από παντού».
Επίσης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τόνισε: «Δεν ξέρω τι θα βρει και τι θα κάνει. Δεν έχω μιλήσει μαζί της και δεν ρωτάω κανέναν άνθρωπο για τα επαγγελματικά του. Θα μου απαντούσε αλλά δεν θα της το έκανα ποτέ. Να της ευχηθούμε ό, τι είναι καλύτερο για εκείνη και να πάνε όλα πάρα πολύ καλά και να είναι ευτυχισμένη με την οικογένειά της, αυτό είναι το πιο σημαντικό».
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!