Η Κατερίνα Λιόλιου έγινε 30 ετών και γιόρτασε τα γενέθλιά της με φίλους, αλλά και συνεργάτες της από τον καλλιτεχνικό χώρο.
Το βράδυ της Τετάρτης 17 Απριλίου, ανήμερα των γενεθλίων της, η τραγουδίστρια διασκέδασε σε μπαρ της Γλυφάδας και έσβησε την τούρτα που της είχαν ετοιμάσει με τους αριθμούς 3 και 0 στα κεράκια και μια φωτογραφία της στην κορυφή του γλυκού.
Δείτε το βίντεο
Κατά τη διάρικεια της βραδιάς, φωτογραφήθηκε και με μερικούς από τους καλεσμένους της. Για το πάρτι της, η Κατερίνα Λιόλιου επέλεξε ένα μακρύ πράσινο φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι και σχέδια σε μωβ και μαύρο χρώμα. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα πάνω σε ψηλό κότσο, ενώ εμφανίστηκε με σανδάλια με χρυσές λεπτομέρειες και κρεμαστά σκουλαρίκια.
Μεταξύ άλλων, στο πάρτι της Κατερίνας Λιόλιου πήγαν ο Γιώργος Αρσενάκος, ο Νίκος Απέργης, ο Πάνος Καλίδης, ο Νίκος Γεωργιάδης, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Χάρης Σιανίδης.
Δείτε τις φωτογραφίες
Με τον Γιώργο Αρσενάκο
Με τον Νίκο Απέργη
Κατερίνα Λιόλιου-Λεάννα Μάρκογλου-Πάνος Καλίδης
Με τον Χάρη Σιανίδη
Νίκος Γεωργιάδης-Κατερίνα Λιόλιου-Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
Φωτογραφίες: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.