Ο Μάνος Πανταζής έδωσε μια συνέντευξη για τα χρόνια που η καριέρα του ως μοντέλο είχε «εκτοξευθεί» ενώ θυμήθηκε και ακραίες καταστάσεις που βίωσε με την Κάτια Ζυγούλη, όταν οι δυο τους ήταν ζευγάρι.
Το μοντέλο είπε στην κάμερα του «Happy Day» ότι: «Βγαίναμε έξω αλλά τότε δεν υπήρχαν social media και Instagram. Πάντα υπήρχαν φωτογράφοι έξω όταν έβγαινες. Όταν ήμουν ζευγάρι με την Κάτια Ζυγούλη ζήσαμε ακραίες καταστάσεις με τους παπαράτσι. Δεν μπορούσε να μας βρει ο κόσμος τόσο εύκολα, δεν μας έβλεπε τόσο εύκολα, μόνο μέσα από τη δουλειά μας. Δεν μας έκανε κακό στη σχέση μας αυτό το κυνηγητό, δεν μας επηρέαζε τόσο πολύ».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d02ok1le57ep)
Ο Μάνος Πανταζής και η Κάτια Ζυγούλη ήταν ζευγάρι σε ηλικία 25 και 21 ετών αντίστοιχα. Οι δυο τους είχαν φωτογραφηθεί μαζί για εξώφυλλο περιοδικού το 1997 και ήταν συχνό φαινόμενο για εκείνους, όταν βρίσκονταν εκτός σετ, οι παπαράτσι της εποχής να τους ακολουθούσαν για να τους βγάλουν φωτογραφίες.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.