Η Κρίστη Καθάργια έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Μαυρίδη, με τον οποίο πήρε διαζύγιο μετά από εννέα μήνες γάμου.
Μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star» δήλωσε αρχικά: «Όπως θα πάρω έναν φίλο μου να μιλήσουμε στο τηλέφωνο, έτσι θα πάρω και τον πρώην σύζυγό μου».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχουμε μια καλή σχέση σε ανθρώπινο επίπεδο. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Δεν ξέρω γιατί συνεχίζετε να με ρωτάτε για τον Γιώργο, ίσως είχε πάρει πολλή έκθεση η σχέση μας».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czbgdvp0xj01)
Όσο για τη συμμετοχή της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, είπε: «Η συμμετοχή μου στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά δεν είναι κάτι μόνιμο, αν και θα με ενδιέφερε να ήταν».
Τέλος, συμπλήρωσε: «Γενικά θα με ενδιέφερε να είμαι σε μία εκπομπή πάνω και στο δικό μου επαγγελματικό κομμάτι, αλλά θα μπορούσε να μην αφορά αποκλειστικά αυτό».
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.