Η Κρίστη Καθάργια έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Μαυρίδη, με τον οποίο πήρε διαζύγιο μετά από εννέα μήνες γάμου.
Μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star» δήλωσε αρχικά: «Όπως θα πάρω έναν φίλο μου να μιλήσουμε στο τηλέφωνο, έτσι θα πάρω και τον πρώην σύζυγό μου».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχουμε μια καλή σχέση σε ανθρώπινο επίπεδο. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Δεν ξέρω γιατί συνεχίζετε να με ρωτάτε για τον Γιώργο, ίσως είχε πάρει πολλή έκθεση η σχέση μας».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czbgdvp0xj01)
Όσο για τη συμμετοχή της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, είπε: «Η συμμετοχή μου στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά δεν είναι κάτι μόνιμο, αν και θα με ενδιέφερε να ήταν».
Τέλος, συμπλήρωσε: «Γενικά θα με ενδιέφερε να είμαι σε μία εκπομπή πάνω και στο δικό μου επαγγελματικό κομμάτι, αλλά θα μπορούσε να μην αφορά αποκλειστικά αυτό».
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.