Την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στο συλλαλητήριο των αγροτών στο Σύνταγμα σχολίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικοςστον αέρα εκπομπής, με τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου να τον διακόπτει, κάνοντάς τον έξαλλο.
Ένα βίντεο από το χθεσινό συλλαλητήριο προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε αρχικά: «Διαφωνώ ότι ήταν μια εικόνα σίριαλ. Είναι η παρουσία του Κασσελάκη μονίμως τέτοια, ευθυτενής, χαμογελαστός κι επικοινωνιακός. Το ότι βρέθηκε εκεί με 2-3 συμβούλους του ήταν θετικό. Μια συμπαράσταση προς τους αγρότες. Τελεία και παύλα».
Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Από κει και πέρα, επειδή το αναφέρατε, εγώ δεν άκουσα καμία γιούχα. Άκουγα μόνο συνθήματα».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czalrftx2nzt)
Τότε, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου τον διέκοψε λέγοντάς του: «Κατ' αρχάς, είδαμε μόνο ένα λεπτό από όλη τη διαδήλωση».
Φανερά ενοχλημένος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος της απάντησε: «Συγγνώμη, όταν μιλάω, μη μιλάς. Το είπες εσύ χθες για μένα, οπότε σήμερα σου το επιστρέφω».
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.