Lizzo: Η αγωγή σεξουαλικής παρενόχλησης εις βάρος της προχωρά

Lizzo: Η αγωγή σεξουαλικής παρενόχλησης εις βάρος της προχωρά

Τρεις από τις πρώην χορεύτριες της τραγουδίστριας την κατηγορούν για ανάρμοστη συμπεριφορά - Το αίτημα για απόσυρση της αγωγής απορρίφθηκε

lizzo_32
Η προσπάθεια της Lizzo να απορριφθεί η αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον της απορρίφθηκε.

Την Παρασκευή 2 Φεβρουρίου, ένας δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου της κομητείας του Λος Άντζελες αποφάσισε ότι η υπόθεση που κατέθεσαν αρκετές από τις πρώην χορεύτριες της τραγουδίστριας, υποστηρίζοντας σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο εργασίας, θα προχωρήσει, σύμφωνα με δημοσίευαμ του PEOPLE.

Η απόφαση ήταν σε απάντηση της αγωγής της 1ης Αυγούστου 2023, στην οποία η Αριάνα Ντέιβις, η Κρίσταλ Γουίλιαμς και η Νοέλ Ροντρίγκεζ ισχυρίζονται ότι κακοποιήθηκαν, παρενοχλήθηκαν, υπέστησαν διακρίσεις και αντιμετώπισαν πολλές παραβιάσεις στον χώρο εργασίας, ενώ εργάζονταν για την 35χρονη μουσικό (πραγματικό όνομα Μελίσα Τζέφερσον) και την εταρεία της «Big Grrrl Big Touring Inc».
Κλείσιμο
Ο δικηγόρος Ρον Ζαμπράνο εκπροσωπεί τις τρεις γυναίκες.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την απόφαση του δικαστή και τη θεωρούμε απολύτως νίκη», δήλωσε ο Ζαμπράνο σε δήλωσή του στο PEOPLE.

Πρόσθεσε ότι ο δικαστής Μαρκ. Χ. Επστάιν «απέρριψε μερικούς ισχυρισμούς», συμπεριλαμβανομένων των ισχυρισμών ότι η Ντέιβις ντροπιάστηκε για το λίπος, μια γυμνή φωτογράφιση και ότι οι χορεύτριες αναγκάστηκαν να είναι σε «αναμονή» όταν δεν ήταν σε περιοδεία.

Και συνέχισε: «Ωστόσο, όλοι οι άλλοι ισχυρισμοί παραμένουν, συμπεριλαμβανομένων των σεξουαλικών, θρησκευτικών και φυλετικών διακρίσεων, της σεξουαλικής παρενόχλησης, των εξευτελιστικών επισκέψεων στο Bananenbar στο Άμστερνταμ και στο Crazy Horse στο Παρίσι, της ψευδούς φυλάκισης και της επίθεσης. Η απόφαση σηματοδοτεί επίσης δικαίως ότι η Lizzo - ή οποιαδήποτε διασημότητα - δεν αποκλείεται από αυτού του είδους τις καταδικαστέες συμπεριφορές μόνο και μόνο επειδή είναι διάσημη. Ανυπομονούμε τώρα να διεξάγουμε την ανακάλυψη και να προετοιμάσουμε την υπόθεση για τη δίκη».

Ο Στεφάν Φρίντμαν, εκπρόσωπος της Lizzo, δήλωσε στο Entertainment Tonight: «Είμαστε ευτυχείς που ο δικαστής Επστάιν με σύνεση απέρριψε όλες ή μέρος των τεσσάρων αιτιών αγωγής των εναγόντων. Η Lizzo είναι ευγνώμων στον δικαστή που είδε μέσα από μεγάλο μέρος του θορύβου και αναγνώρισε ποια είναι - μια ισχυρή γυναίκα που υπάρχει για να ανεβάζει τους άλλους και να διαδίδει τη θετικότητα. Σκοπεύουμε να ασκήσουμε έφεση σε όλα τα στοιχεία που ο δικαστής επέλεξε να διατηρήσει στην αγωγή και είμαστε βέβαιοι ότι θα επικρατήσουμε».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΝΦΙΑ: Πώς θα τον μειώσετε ασφαλίζοντας το ακίνητό σας - 20 ερωτήσεις και απαντήσεις από την ΑΑΔΕ, δείτε παραδείγματα

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του παιδόφιλου που ήρθε από την Πάτρα στον Πειραιά για να συνευρεθεί με 13χρονη

Πάτρα: Ξεσπά ο σύντροφος της 26χρονης Λυδίας που πέθανε ξαφνικά - Έφυγε από λάθος των γιατρών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης