Με μια παλιά φωτογραφία, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ευχήθηκε στον μεγαλύτερο από τους γιους της, Χρήστο Ακκά, για τα γενέθλιά του.
Το πρωί της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου, η πρώην παρουσιάστρια που πλέον δραστηριοποιείται στον χώρο του life coaching, ανάρτησε στο Instagram ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, από όταν ο γιος της ήταν ακόμη μωρό. Πρόκειται για σπάνια καλοκαιρινή εικόνα της Βίκυς Χατζηβασιλείου στην παραλία από το παρελθόν, μιας και η ίδια επιλέγει να αναρτά περισσότερο φωτογραφίες της από την καθημερινότητά της και τις διάφορες δραστηριότητές της.
Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Βίκυ Χατζηβασιλείου έγραψε: «Χρόνια σου πολλά αγόρι μου χρυσό! Μέχρι τη μέρα που γεννήθηκες (κι ας είχα 15 ώρες επώδυνου τοκετού...) , δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μπορεί να χωρέσει τόση χαρά σε μια ανθρώπινη ψυχή! Ήσουν (και είσαι) ή πρώτη τεράστια ευλογία της ζωής μου. Μόνο φως στο δρόμο σου! ❤️❤️❤️ Σ' αγαπώ και είμαι πολύ τυχερή που με... διάλεξες για μητέρα. Σ' ευχαριστώ παιδί μου!».
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.