Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν ήμουν ποτέ σε κάποια φατρία, ούτε είχα κολλητιλίκια με προέδρους και διευθυντές»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν ήμουν ποτέ σε κάποια φατρία, ούτε είχα κολλητιλίκια με προέδρους και διευθυντές»

«Σε αυλές δεν έχω μπει, δεν μου αρέσουν ούτε οι αυλές, ούτε οι αυλικοί» συμπλήρωσε

vicky-hatzivasileiou
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στις επαγγελματικές της επιλογές, την απόφασή της να φύγει από τον ΑΝΤ1, αλλά και τον σύζυγό της.

Η παρουσιάστρια μίλησε στο «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, παραδέχτηκε για τον εαυτό της: «Δεν έχω πολλή υπομονή, είμαι νευρική κι αυτό είναι το λάθος μου».

«Από τη στιγμή που δεν εργάζομαι στην τηλεόραση, έχει προκύψει η ανάγκη της επιβίωσης, κάπως έπρεπε να τα βγάλω πέρα. Ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, το έχω κάνει μόνη μου, δεν ακούμπησα ποτέ στις πλάτες κανενός. Όταν ήμουν στην τηλεόραση, δεν ήμουν ποτέ σε κάποια φατρία, ούτε είχα κολλητιλίκια με προέδρους και διευθυντές. Αυτά τα σιχαίνομαι. Σε αυλές δεν έχω μπει, δεν μου αρέσουν ούτε οι αυλές, ούτε οι αυλικοί», συμπλήρωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvgpen9ql18p)

Κλείσιμο
Αναφορικά με την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1, δήλωσε: «Αποχώρησα, παρ'ότι χρειαζόμουν τη δουλειά. Αυτοί οι άνθρωποι που αποφασίζουν πώς θα γίνει μια εκπομπή, να μαμς πουν τι πετυχημένο έχουν κάνει. Ακόμα με σταματούν στον δρόμο και με ρωτούν γιατί σταμάτησε το "Πακέτο"».

Στη συνέχεια, μίλησε για τη συνεργασία της στο παρελθόν, με τον Γιώργο Παπαδάκη. «Όταν ήμουν στον Γιώργο Παπαδάκη, ξυπνούσα στις 5:30. Πώς αντέχει αυτό το αγόρι ακόμα; Μιλάμε με τον Γιώργο Παπαδάκη που και που, παρά τα ελαττώματά του, τον αγαπώ», σημείωσε.

Κλείνοντας, μίλησε για τον σύζυγό της. «Τον 1ο λόγο δεν τον έχω αφήσει στον σύζυγό μου. Είναι ερωτευμένος μαζί μου, γιατί δεν μπορεί να κάνει κι αλλιώς. Ποτέ δεν έδωσα προτεραιότητα στην καριέρα, έδωσα στην οικογένεια. Παντρεύτηκα τον άντρα μου με μεγάλο έρωτα, ήμουν 15 ετών, όταν τον γνώρισα. Υπήρχαν 30 λόγοι να χωρίσει, αλλά κι άλλοι 100 να παραμείνω στη σχέση και στον γάμο. Έχουμε υποστεί τις συνέπειες από την οικονομική κρίση, μέχρι το μεδούλι μας», εξήγησε.


Ειδήσεις σήμερα:

Ποιος υπουργός μπορεί να ακολουθήσει τον Βαρβιτσιώτη; - Ο «χρησμός» για νέα παρέμβαση Μητσοτάκη στην κυβέρνηση

Εικόνες ασύλληπτης τραγωδίας στη Λιβύη με χιλιάδες νεκρούς - «Χάος εν μέσω βαθιάς πολιτικής κρίσης» γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ

Ενέδρα θανάτου έστησαν οι δράστες στους έξι στη Λούτσα - Τα θύματα φέρονται να ήταν Τούρκοι με γαλλικές ταυτότητες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης