Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Απαιτεί από την οικογένειά της να σταματήσει να μιλάει με τον πρώην της, Σκοτ Ντίσικ

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Απαιτεί από την οικογένειά της να σταματήσει να μιλάει με τον πρώην της, Σκοτ Ντίσικ

«Τώρα που δημιουργεί οικογένεια με τον Τράβις, δεν υπάρχει χώρος για τον Σκοτ πια» δήλωσε μια πηγή

Kourtney_Kardashian
Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν φέρεται να θέλει η διάσημη οικογένειά της να σταματήσει να μιλάει με τον πρώην της, Σκοτ Ντίσικ, σύμφωνα με πηγές.

Η τηλεπερσόνα μοιράζεται τρία παιδιά με τον 40χρονο Ντίσικ: τον 13χρονο Μέισον, την 11χρονη Πενέλοπε και τον 8χρονο Ρέιν.

«Τώρα που δημιουργεί οικογένεια με τον Τράβις, δεν υπάρχει χώρος για τον Σκοτ πια», δήλωσε μια πηγή στην εφημερίδα «Star». Και συνέχισε: «Δεν ήξερε ποτέ τι έχανε μέχρι που τα έφτιαξε με τον Τράβις και δεν μπορεί να πιστέψει ότι ανέχτηκε τις μαλ*** του Σκοτ για τόσο καιρό».

Η πηγή υποστήριξε επίσης ότι η 44χρονη Καρντάσιαν παρακολουθεί στενά τα τρία παιδιά της και κρατά τις επαφές του Σκοτ «στο ελάχιστο», ενώ ζητά και από την οικογένειά της να κάνει το ίδιο.
Κλείσιμο
«Πρέπει να συνεχίσουν και να βλέπουν ο ένας τον άλλον όταν παίρνουν τα παιδιά ή τα αφήνουν. Αυτή είναι η μόνη έκθεση που θέλει», εξήγησε η πηγή.

Η αδελφή της Κόρτνεϊ, Κλόι, είναι κοντά στον Ντίσικ και δυσκολεύεται να αποκόψει τις επαφές μαζί του. «Η Κόρτνεϊ τους λέει να μην τον καλούν στο σπίτι, αλλά τον λυπούνται», είπε η πηγή.

Η σχέση της Καρντάσιαν και του Ντίσικ
Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα πάρτι που διοργάνωσε ο κινηματογραφικός παραγωγός Τζο Φράνσις το 2006 και για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν ως ζευγάρι κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του «Keeping Up With The Kardashians».

Το 2009, το ζευγάρι απέκτησε τον γιο του, Μέισον Ντας Ντίσικ. Έναν χρόνο αργότερα, το ζευγάρι μετακόμισε στο Μαϊάμι, όπου η ξέφρενη ζωή του Ντίσκ ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Το 2011, ο Ντίσικ έκανε πρόταση γάμου στην Καρντάσιαν, αλλά τον απέρριψε επειδή δεν ήταν έτοιμη να παντρευτεί. Το 2012, η ριάλιτι σταρ έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον Ντίσικ, την Πενέλοπε Σκότλαντ Ντίσικ, ενώ το 2014 υποδέχτηκαν τον Ρέιν Άστον Ντίσικ.

Το 2015, το ζευγάρι χώρισε οριστικά μετά από εννέα χρόνια μετά από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν που έδειχναν τον Ντίσικ να διασκεδάζει σε ένα γιοτ με την πρώην κοπέλα του. Τον Οκτώβριο, αποφάσισε να πάρει τον έλεγχο των προβλημάτων του με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά μπαίνοντας σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης