Από ένα σοβαρό ατύχημα σημαδεύτηκε το χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας όταν άλογο χτύπησε την Μαρίλια, την νεαρή παίχτρια από την Κύπρο.
Χρειάστηκε, μάλιστα, να μεταβεί ασθενοφόρο στη φάρμα προκειμένου να παραλάβει την νεαρή Κυπρία.
Σύμφωνα με οσα είπαν συμπαίκτες της μετά τον τραυματισμό, η Μαρίλια είχε προσπαθήσει να κάνει πλεξούδες στην ουρά του αλόγου πλησιάζοντας το από πίσω.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvt1fkc9ngqh)
Μετά το χτύπημα από το άλογο όταν οι πρώτοι συμπαίχτες της βρέθηκαν δίπλα της και τη ρώτησαν αν μπορεί να σταθεί όρθια, η Μαρίλια τους απάντησε «οχι, με χτυπάει μέχρι κάτω στο πόδι».
«Φέρτε μου κάποιον που ξέρει να μου μιλάει» ζήτησε στη συνέχεια η νεαρή από την Κύπρο. «Μου κόπηκαν τα πόδια αλλά αποφάσισα να σταθώ βράχος» είπε ο Σπύρος που βρέθηκε στο πλευρό της.
Αυτός ήταν εξάλλου που ανέλαβε και να ενημερώσει τους υπόλοιπους παίχτες για το ατύχημα που είχε συμβεί προσπαθώντας παράλληλα να τους καθησυχάσει για την κατάσταση της Μαρίλιας.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.